Cine suntem?

One step ahead of your needs

Povestea noastră

Accace a fost infiintata in 2006 ca o firma locala de contabilitate, cu 34 de angajati. Inca de la inceput, am observat nevoia clientilor nostri de a avea toate procesele interne gestionate de un singur furnizor, nevoie care ne-a modelat, de altfel, urmatorii pasi si focusul companiei.

Dupa 16 ani pe piata, Accace s-a dezvoltat intr-un furnizor proactiv de servicii complete de consultanta si externalizare, care face conexiunea intre nevoi si solutii, combinand tehnologii inteligente cu o abordare holistica a business-ului fiecarui client, cu peste 2.500 de specialisti si peste 15.000 de clienti la nivel international.

Misiunea noastra este de a ne sprijini clientii, colegii si partenerii sa isi atinga visurile, lasand o amprenta pozitiva asupra lumii. Ghidati de valorile noastre puternice precum excelenta, cooperarea, flexibilitatea, pasiunea, increderea si implicarea, atingem succesul prin indeplinirea unor obiective care implica mai mult decat realizarile financiare.

Care este povestea numelui „Accace”?

Numele nostru, Accace, citit [əkeɪs], reprezinta un tribut adus etapei de inceput, cand am pornit la drum ca o simpla firma de contabilitate. Accace provine de la “accounting ace” si demonstreaza ambitia noastra timpurie de a deveni „asul“ pe piata.

Ne aflam in TOP 50 al companiilor regionale de outsourcing din UE

Peste 50% dintre clientii nostri fac parte din topul Fortune 500

Peste 98% dintre clienti cu siguranta ne-ar contracta din nou sau ne-ar recomanda partenerilor lor

Ajutam companiile sa treaca de la un birou bazat pe hartii la administrarea afacerii in totalitate online

Ce ne face unici

TECHNOLOGIA
  • Solutii inteligente dezvoltate in-house, sustinute de automatizari si de tehnologie online
  • O combinatie unica intre expertiza si tehnologie
  • Servicii eficientizate puse la dispozitia clientilor nostri cu accent pe inovatie
  • Accent puternic pe confidentialitatea si securitatea datelor (certificate ISO și ISAE)
COMMUNITEA
  • Eliminarea granitelor pentru a crea o piata unica cu posibilitati imense pentru clientii nostri
  • Conectarea nevoilor cu solutii, indiferent de locatie
  • Acoperire internationala si extindere globala simplificata datorita comunitatii noastre de afaceri
  • Experienta in furnizarea de servicii in mai multe tari, reducând costurile și economisind timpul petrecut cu gestionarea unei retele de furnizori externi diferiti
CompetenTA
  • Crearea unui hub de cunostinte la nivel mondial prin conectarea expertizei locale cu cea internationala
  • Punct unic de contact pentru o colaborare eficienta
  • Abordare empatica, centrata pe om, prioritizand clientii nostri
  • Incredere in intelegerea nevoilor clientilor nostri si dorinta de a descoperi solutii personalizate si inedite pentru acestia
  • Background local si international solid pentru expertiza noastra

Abordarea noastra echilibrata fata de stakeholderi

Ce reprezinta „stakeholderii” in Accace? Prin definitie, stakeholderii se refera la o persoana, un grup sau o organizatie care pot afecta sau pot fi afectate de actiunile, obiectivele si politicile companiei. In ochii nostri, exista 4 grupuri principale de stakeholderi care fac din Accace compania care este astazi si acestea sunt: colegii, clientii si partenerii, mediul inconjurator si societatea, echipa de management.

Toti stakeholderii joaca un rol egal in ecosistemul Accace! De ce egal? Deoarece fiecare dintre aceste grupuri reprezentative este vital pentru strategia noastra si este influentat – in mod egal – de dinamica celorlalte grupuri.

COLEGI

Avem deja aproape 2.500 de profesionisti de angajati al caror idei si entuziasm au ajutat Accace sa isi modeleze calea si cultura, de-a lungul timpului.  Prin urmare, cautam in permanenta sa atragem, sa dezvoltam si sa motivam cei mai buni oameni din domeniu care doresc sa se dezvolte atat personal cat si profesional, carora nu le este teama sa fie original, sa creada in solutii si in respect reciproc.  Ei sunt secretul succesului nostru. Cu o echipa puternica putem oferi clientilor nostri servicii de externalizare si consultanta la cel mai inalt nivel.

CLIENTI SI PARTENERI

Punem pret pe calitatea parteneriatelor de lunga durata si nu pe castigurile temporare. Prin urmare, avem un portofoliu cu peste 15.000 de companii internationale si parteneri de incredere in mai multe tari.

Fiind constienti de reflectarea calitatii serviciilor noastre in succesul clientilor, cautam necontenit sa inovam in toate activitatile pe care le derulam.

MEDIUL INCONJURATOR SI COMUNITATEA

Valorile noastre reprezinta fundatia pe care ne construim succesul ca indivizi si ca organizatie. De aceea, credem cu tarie ca reintoarcerea la comunitatile locale este la fel de importanta precum orice alt serviciu pe care compania noastra il ofera si, de aceea, incercam continuu sa crestem impactul pozitiv al actiunilor noastre printr-un comportament etic si responsabil.

ECHIPA DE MANAGEMENT

Managerii nostri si-au luat angajamentul de a contribui la dezvoltarea industriei din care facem parte si sunt implicati activ in toate activitatile companiei. Prin acțiunile noastre, îi facem mândri pe acționarii noștri și le oferim echilibrul necesar între rentabilitatea financiară și cea socio-emoțională.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram