Acceleratorul internațional pentru start-up-uri

Cu AceON contribuim la dezvoltarea start-up-urilor și a ideilor de afaceri prospere în întreaga Europă

Ideea noastră inițială, gândită în 2019 ca un program non-profit pentru start-up-uri și afaceri în cadrul propriului nostru ONG, #accacelife, s-a transformat în scurt timp într-un accelerator complex. Începând cu 2023, suntem încântați să ne unim forțele cu un birou de capital de risc (ZAKA VC) și cu alți entuziaști ai start-up-urilor, mentori excepționali și speakeri pentru a crea un nou accelerator, AceOn. Acceleratorul nostru este împărțit în două runde: un accelerator de primăvară și un accelerator de toamnă, sub forma a două programe speciale, organizate pe parcursul anului, oferind astfel start-up-urilor și ideilor excepționale oportunitatea de a primi investiții și sprijin în drumul spre succes.

Ne implicăm activ în susținerea start-up-urilor prin acceleratoare din 2019

6 programe de accelerare realizate cu succes până în prezent – și nu ne oprim aici

Am sprijinit peste 100 de start-up-uri din Slovacia, Cehia, Marea Britanie și Norvegia

Peste 50 de mentori și prezentatori experți implicați în program

Misiunea noastră continuă cu AceOn, ajutând fondatorii să-și îndeplinească aspirațiile oferindu-le șansa de a-și dezvolta afacerile și de a promova spiritul antreprenorial. Mai mult, oferim o perspectivă internă asupra unor subiecte valoroase legate de start-up-uri, inclusiv strângerea de fonduri, evaluarea, marketingul, dezvoltarea afacerii, dobândirea dreptului de fondator, abordarea creativă și utilizarea ei – și multe altele. 

Programe pentru start-up-uri

Acceleratorul de Primăvară

Sesiunea de primăvară a acceleratorului durează 2 luni și este disponibilă online sau într-un format hibrid. Programul este conceput pentru a ajuta start-up-urile care doresc să își implementeze o idee sau au afacerea în prim proces de dezvoltare, cei care caută suport în construirea prototipului sau a produsului minim viabil (MVP). Participanți vor primii mentorat gratuit, ateliere și prelegeri de la experți locali și globali în diverse domenii, cum ar fi managementul afacerilor, finanțele sau marketingul. Programul este ideal pentru start-up-uri tehnologice scalabile cu potențial de creștere. Aplicațiile sunt deschise pentru un maxim de 20 de start-up-uri, inclusiv din România, care vor fi apoi împărțite în două grupuri în funcție de stadiul lor.

Cele mai promitătoare start-up-uri vor avea șansa de a primi o investiție.

Acceleratorul de Toamnă

Ediția de toamnă a acceleratorului durează 2 luni și este disponibilă online sau într-un format hibrid. Programul este conceput pentru start-up-urile aflate în prim proces de dezvoltare, care au un prototip sau un prim client, dar înainte să primească investiții. În acest an am adăugat și o specializare – pe lângă startup-uri din diverse segmente, căutăm echipe care se concentrează pe dezvoltarea și îmbunătățirea tehnologiilor și proceselor în companii, cum ar fi soluții CRM și AI, securitate cibernetică, cloud computing și altele.

Participanții vor avea acces la mentorat sub formă de lecturi și ateliere, dar și de prelegeri de la experți locali și globali în marketing, managementul afacerilor, consultanță legală, finanțe, strângere de fonduri și multe altele.

Două dintre cele mai promitătoare start-up-uri vor avea șansa de a primi o investiție de 40.000 de euro.

Beneficii

Întâlnești profesioniști din companie, experți din industrie, antreprenori și persoane dornice să te ajute. Interacționezi cu alți fondatori, parteneri strategici și mentori.

Participi la mentorat unu-la-unu, prelegeri și ateliere care acoperă o gamă largă de subiecte, cum ar fi strângerea de fonduri, dezvoltarea afacerii și dobândirea de cunoștințe fără niciun cost pentru echipă.

Dobândești expertiză în dezvoltarea unei strategii de afaceri și îți validezi modelul de afaceri. Prezinți conceptul unui investitor și obții feedback care ajută la progresul planurilor tale.

starcross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram