CSR

Responsabilitate sociala corporativa

Nu este o coincidenta faptul ca oamenii si comunitatea reprezinta doua valori esentiale ale companiei noastre, de aceea ne-am construit si cultura globala in jurul respectului si constientizarii nevoilor si diferentelor culturale locale. Ne propunem sa fim o organizatie etica, sociala si eco-friendly in fiecare tara in care suntem prezenti.

Credem cu tarie ca reintoarcerea la comunitatile locale este la fel de importanta precum orice alt serviciu pe care compania noastra il ofera si, bazandu-ne pe acest principiu, am adoptat strategia „Triple P bottom line” (People, Planet & Profits), care se axeaza pe masurarea impactului activitatilor noastre asupra vietii oamenilor si asupra planetei, pe langa rezultatele financiare.

People

Nu trebuie sa uitam vreodata faptul ca un business fara oameni nu valoreaza nimic. De aceea, asigurarea unui echilibru intre viata profesionala si cea personala a angajatilor nostri, precum si crearea unei comunitati mai bune in jurul nostru sunt doua aspecte cruciale in mediul social actual. Ajutandu-i pe cei nevoiasi din punct de vedere financiar si emotional, sustinand cercetari medicale si organizatii caritabile sau donand sange putem realmente influenta viata cuiva in bine.

Planet

Protejarea mediului in care traim noi si copiii nostri ar putea fi ceva la care am putea contribui cu totii, doar acordand mai multa atentie actiunilor pe care le realizam zilnic. La Accace, am dezvoltat mai multe proiecte axate pe sortarea si reducerea deseurilor, folosindu-ne de tehnologie pentru a diminua cantitatea de hartie utilizata si pentru a inlocui, treptat, hartia pe care o folosim in prezent cu una reciclata. We are aiming to a paperless office!

Profit

Reinvestirea profitului ar putea fi uneori un pas gresit pentru o companie, dar, atunci cand vine vorba de a investi in Oamenii si in Planeta noastra, suntem siguri ca este cea mai buna decizie. De aceea, alocam o parte din profitul nostru pentru programele de CSR in tarile in care suntem prezenti si incurajam si alte companii sa faca acelasi lucru, deoarece actiunile pe care le intreprindem astazi se vor reflecta in viitorul cuiva la un momentdat.

Programul de responsabilitate sociala a devenit parte integranta a activitatilor noastre zilnice in fiecare tara in care suntem prezenti, iar, in Romania, am dorit sa dezvoltam cat mai multe campanii de CSR care sa influenteze pozitiv societatea in care traim. Credem cu tarie ca recunoasterea publica a sustinerii responsabilitatii sociale este o componenta esentiala a unei companii de succes.

Cum ajutăm ca voluntari

Descoperă ce se află în spatele pozelor!

Ne-am implicat in 20 de campanii de CSR incepand cu anul 2018

Peste 50% dintre colegi au participat la actiunile de voluntariat

Peste 200 de ore daruite in scopuri caritabile

5 parteneriate solide cu ONG-uri


Plantam fapte bune in Romania reprezinta o initiativa nationala de impadurire bazata pe voluntariat, care a pornit la drum in 2011. Aceasta consta in actiuni de constientizare, semnalarea taierilor ilegale de paduri, plantarea pe terenuri publice care in prezent nu sunt incluse in fondul forestier, monitorizarea plantatiilor si efectuarea de lucrari de intretinere pana la reusita finala.

Team Work este o organizatie non-guvernamentala, non-profit pentru tineri axata pe invatare prin management de proiect. Misiunea asociatiei este facilitarea acumularii de catre tineri, prin activitati de voluntariat, a experientei necesare incadrarii eficiente pe piata muncii.

Recicleta este o intreprindere sociala ce ofera servicii de colectare hartie, carton, PET si doze de aluminiu pentru reciclare. Programul a fost creat in 2009 de catre ViitorPlus – asociatia pentru dezvoltare durabila, care promoveaza atat grija pentru natura, cat si echitatea sociala. De aceea, transportul deseurilor se face fara emisii poluante, cu cargo-triciclete, oferind astfel locuri de munca stabile si legale.

Crucea Rosie Romana asista persoanele vulnerabile in situatii de dezastre si de criza. Prin programele si activitatile sale in beneficiul societatii, contribuie la prevenirea si alinarea suferintei sub toate formele, protejeaza sanatatea si viata, promoveaza respectul fata de demnitatea umana, fara nicio discriminare bazata pe nationalitate, rasa, sex, religie, varsta, apartenenta sociala sau politica.

Taxiul cu Bomboane este o asociatie a carei misiune vizeaza imbunatatirea calitatii vietii copiilor bolnavi si cu dizabilitati, prin activitati de terapie prin joc si campanii menite sa le aduca buna dispozitie.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram