De la student la specialist Accace 

Unul dintre obiectivele noastre este să sprijinim tinerii pasionati de dezvoltarea lor profesionala. De aceea, cautam in permanenta sa motivam studentii sa descopere cum isi pot modela viitorul alaturi de Accace România.

Joburi pentru studenti

Esti un student care isi doreste sa urmeze o cariera in domeniul Contabilitatii, Economic, in domeniul Resurselor Umane (administrare de personal & salarizare) si nu numai?

Continuam sa avem noi proiecte, prin urmare avem si o varietate de posturi disponibile, pentru diverse nivele de experienta, inclusiv pentru juniori. 

Junior Accountant

Junior Accountant with SAP

Junior Payroll Specialist

YoDA powered by Accace

YoDA powered by Accace este un program dezvoltat de specialistii Accace pentru a reduce decalajul care se inregistreaza in prezent intre studenti si angajatori. Structura workshopurilor permite studentilor selectati in program sa aplice practic cunostintele teoretice asimilate in facultate, respectiv sa experimenteze sistemele si aplicatiile folosite in domeniul contabil si/sau fiscal. Astfel, cei care participa la acest program sunt pregatiti pentru tot ce inseamna un loc de munca real, iar cunostintele lor practice pe care le dobandesc in timpul workshop-urilor le ofera o sansa reala de angajare.

Daca doresti sa participi la acest program, te invitam sa te alaturi comunitatii YoDA, completand acest formular.

#accacelife

Ne dorim sa construim o comunitate faina de profesionisti, sa va ajutam sa prindeti curaj si incredere sa va dezvoltati parcursul profesional.

Ce iti vom oferi noi: job hibrid, bonus anual in functie de performanta, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata cu renume, locatie centrala si flexibilitatea programului de munca, concediu de studiu platit, zile extra de concediu de odihna, curs de engleza, traininguri interne, sustinere financiara pentru diverse traininguri/ conferinte externe, abonament Bookster, sansa de a te dezvolta si de a lucra alaturi de colegi prietenosi, cu un puternic background profesional.

Organizam diverse evenimente interactive care ajuta la destinderea atmosferei si la intarirea spiritului de echipa. Urmareste pagina noastra de Facebook – Accace Careers Romania si/ sau contul de Instagram si fii parte din #accacelife!

crosschevron-rightarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram