Externalizare

Contabilitatea si salarizarea companiei tale - gestionate complet online

Livram servicii strategice si eficiente de contabilitate, salarizare si administrare a resurselor umane, pentru a veni in sprijinul activitatilor desfasurate de companii pe teritoriul Romaniei.

Cu ajutorul serviciilor noastre complete de BPO, te poti concentra pe imbunatatirea calitatii serviciilor sau produselor oferite de compania ta, crescand, astfel, transparenta operationala prin sporirea capacitatilor de raportare in intreaga organizatie. Prin urmare, vei reusi sa mentii afacerea la un nivel inalt de calitate si eficienta.

50% dintre clientii nostri fac parte din Topul Forbes al celor mai puternice 100 de companii

Procesam peste 200.000 de fluturasi de salariu/luna

98% dintre clientii nostri ne-ar contacta din nou sau ar recomanda serviciile noastre mai departe

 • DE CE SUNT EFICIENTE SERVICIILE NOASTRE DE EXTERNALIZARE
 • PORTAL ONLINE CONTABILITATE
 • PORTAL ONLINE SALARIZARE SI HR
 • PORTAL ONLINE T&A

COMPETENȚĂ

 • Abordare proactivă pentru inovare, îmbunătățire, eficientizare și soluționare 
 • Flexibilitate în adaptarea serviciilor noastre la nevoile clienților 
 • Cel mai înalt nivel de securitate, calitate a serviciului și performanță în livrare garantate cu ISO 27001:2013, ISO 9001:2015 și ISO 14001:2015

TEHNOLOGIE

 • Soluții IT dezvoltate intern, care conectează expertiza și experiența noastră cu cele mai recente tehnologii 
 • Flexibilitate ridicată a tehnologiei cu o excelentă experiență pentru client 
 • Reducerea riscurilor și a erorilor de procesare datorită automatizării precise

COMUNITATE 

 • Flux unificat de date indiferent de locație, cu un proces decizional fluid 
 • Soluții de top și prezență pe termen lung pe piață cu cea mai bună cunoaștere locală la nivel global 
 • Costuri stabile și transparente în toate locațiile, pentru a-ți simplifica bugetarea

Portalul noastru online a fost conceput pentru a simplifica, automatiza si eficientiza procesele legate de contabilitate, pentru a reduce documentele fizice si erorile aferente, pentru a controla mai bine procedurile, pentru a creste transparenta asupra fluxurilor de lucru si pentru a gestiona sarcinile intr-un mediu cloud sigur si cu o interfata prietenoasa. Platforma poate deveni o singura interfata pentru procesele de contabilitate, datorita integrarii directe cu sistemul ERP, oferind actualizari si rapoarte imediate despre situatia financiara a companiei tale.

Digitalizeaza documentele contabile si fluxurile de lucru

Gestioneaza facturile complet paperless

Verifica situatia financiara a companiei in timp real

Conecteaza portalul cu software-ul contabil intern

Serviciile noastre de salarizare si resurse umane sunt concepute astfel incat sa iti preia povara administrativa de pe umeri, sa iti ofere sprijin din perspectiva legislativa, sa iti asigure un schimb sigur de informatii despre angajati si o prelucrare precisa a datelor. In plus, portalul online permite angajatilor sa gestioneze numeroase sarcini pe cont propriu, prin intermediul functiei self-service, fara a fi nevoie sa soliciti interventia echipei interne de resurse umane, crescand, astfel, nivelul de eficienta.

Angajatii se conecteaza la portal pentru a-si accesa dosarul personal, fluturasii de salariu, pentru a solicita concediu, a gestiona calatoriile de afaceri, a deconta cheltuielile sau pentru a trimite o solicitare. Utilizarea portalului online de catre echipele de resurse umane depaseste cu mult administrarea periodica a documentelor si a fluxurilor de lucru.

MODULE PENTRU AGENDA DE SALARIZARE

Schimb de date pentru calculul salarial

Distribuirea si arhivarea fluturasilor de salariu

Gestionarea cererilor prin tickete online

Raportare salariala

MODULE PENTRU AGENDA DE ADMINISTRARE DE PERSONAL

Gestionarea documentelor de HR

Gestionarea anuala a autorizatiilor fiscale

Managementul beneficiilor

Gestionarea calatoriilor de afaceri

Managementul timpului si prezentei angajatilor (T&A)

Folosind portalul nostru online pentru managementul timpului de lucru si al prezentei, angajatii pot tine evidenta programului zilnic, a orelor suplimentare, a balantei zilelor de concediu, pe cont propriu, printr-o interfata user-friendly. Acestia pot face cereri pentru concediu platit, neplatit, de studiu, medical etc., iar managerii responsabili le vor aproba rapid, individual sau bulk. Chiar si planificarea turelor individuale sau de echipa va fi mai usoara cu ajutorul calendarelor interactive ale portalului.

Echipele de resurse umane vor aprecia faptul ca se poate realiza un schimb sigur de informatii legate de timpul si prezenta angajatilor, prin intermediul unui instrument online accesibil 24/7. Datele de T&A, securizate printr-o tehnologie de top, pot fi accesate in timp real, sarcinile de HR pot fi gestionate fara intarzieri, iar rapoartele necesare pot fi vizualizate oricand si din orice locatie.

Pontaj online

Gestionarea absentelor si fluxuri de aprobare

Managementul orelor suplimentare

Raportare

historycrosschevron-rightarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram