Întâlnește echipa noastră

Laura Stefan
Managing Director
“Great things in business are never done by one person. They’re done by a team of people.” Steve Jobs

Laura Stefan

Managing Director

Laura este responsabila pentru coordonarea echipei locale de profesionisti si dezvoltarea unui portofoliu coeziv de clienti in Romania. Avand o experinta de peste 20 de ani in industria serviciilor profesionale, Laura detine acreditari CECCAR, CCF si ACCA.


Adriana Codin
Head of Accounting
“Have faith in your abilities! Without a humble but reasonable confidence in your own powers you cannot be successful or happy.” Norman Vincent Peale

Adriana Codin

Head of Accounting

Cu o experienta vasta in domeniul financiar si contabil, Adriana asigura un management de prima clasa in randul clientilor Accace, jucand in acelasi timp un rol de lider in raport cu gestionarea proceselor complexe si analiza performantei afacerii.


Alice Trifan
Director Payroll & HR Outsourcing Services
”Be so good they can’t ignore you” – Steve Martin

Alice Trifan

Director Payroll & HR Outsourcing Services

Alice Trifan, absolventă a Facultății de Drept și cu numeroase specializări în domeniul resurselor umane, are o experiență de aproximativ 24 ani în domeniul serviciilor și a consultanței resurselor umane, ocupând în prezent poziția de Director Payroll & HR Outsourcing Services în cadrul Accace România. Implicată în zona de business cu focus orientat către cifre cât și către armonizarea acestora în procesele HR sprijinind procesele și standardele calității. Alice a fost speaker în diverse conferințe, a realizat articole de specialitate cât și training-uri interne și externe pe teme dedicate resurselor umane. Consideră că atingerea rezultatelor și a obiectivelor propuse sunt întotdeauna un rezultat de echipă.


Silviu Constantin
Senior Associate Lawyer
”Faber est suae quisque fortunae” – Appius Claudius Caecus (Every man is the artisan of his own fortune)

Silviu Constantin

Senior Associate Lawyer

Silviu Constantin este avocat definitiv în cadrul Baroului București și ocupă, în prezent, poziția de Senior Associate în cadrul Accace Romania. Cu aproximativ 10 ani de experiență, el s-a specializat în asistarea și consilierea companiilor cu privire la activitatea curentă a acestora și la instrumentarea disputelor comerciale generate de încălcări ale unor contracte comerciale sau ale unor tratate bilaterale de investiții. Silviu acordă consultanță juridică în principalele arii de drept strâns legate de prevenirea riscurilor și buna administrare a unei afaceri (drept comercial și ’corporate’, dreptul muncii, drept civil), precum și instrumentarea litigiilor judiciare sau arbitrale (’dispute resolution’).

El a făcut parte din echipe de avocați care au reprezentat cu succes clienți în dispute arbitrale internaționale, desfășurate în fața ICSID și ICC, având ca obiect revendicări în cuantum total de peste 250 milioane de euro, este autorul mai multor articole de specialitate care au fost publicate în publicații interne sau internaționale și deține o diplomă de Masterat în Dreptul Afacerilor.


crosschevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram