Accace Circle

Creste-ti afacerea alaturi de Accace Circle: Alatura-te comunitatii noastre

Accace opereaza, pe plan international, ca Accace Circle, o comunitate de business formata din furnizori de servicii BPO si consultanti, care asigura clientilor sai o experienta unificata, personalizata si de inalta calitate. Acoperind peste 50 de locatii prin intermediul celor aproape 2.500 de profesionisti, sprijinim peste 15.000 de clienti, in mare parte companii locale si internationale din topul Fortune 500 si procesam cel putin 200.000 de fluturasi de salariu pe luna la nivel global.

Acceleram dezvoltarea internationala

Fie prin intermediul licitatiilor internationale sau al recomandarilor celorlalti membri, lucram activ la dezvoltarea clientilor nostri, prin satisfacerea nevoilor lor globale.

Imbunatatim procesele si nivelul de eficienta

Incurajam conexiunile intre membrii nostri si punem accentul pe inteligenta colectiva, astfel incat sa generam cele mai bune practici si know-how-ul necesar obtinerii unor rezultate de top in randul clientilor nostri.

Cream noi sinergii

Clientii nostri se pot baza pe un nivel constant al calitatii serviciilor, datorita setului de cerinte si standarde comerciale ridicate, la crearea carora au contribuit toti membrii.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram