Studiu de caz: Agenda de salarizare și de administrare de personal pentru un gigant din industria modei

Clientul nostru

Clientul este o casă de modă de lux franceză cu o tradiție de peste un secol și cu filiale în întreaga lume. Accace a lucrat cu acest client în Republica Cehă, Polonia și Slovacia, furnizând servicii de salarizare și de administrare a resurselor umane pentru peste 100 de angajați din aceste țări.

Instrument de prezență pentru magazin, ce conține inclusiv regimuri de ture și divizii de magazine

Livrare de servicii fără întreruperi în 3 țări

Oferirea accesului la cea mai recentă tehnologie de salarizare și HR celor peste 100 de angajați 

Reflectarea în mod corespunzător a datelor specific fiecărei țări, cum ar fi întocmirea listei contribuabililor declaraţi

Impactul asupra afacerii

VALORIFICAREA COMPETENȚEI NOASTRE
  • Pentru entitatea lor din Cehia, clientul utilizează un flux de lucru pentru declarația contribuabilului, care este un proces anual prevăzut de lege. Am digitalizat întreaga procedură în același sistem cloud pe care clientul îl folosește pentru alte sarcini de resurse umane
  • Ne ocupăm de administrarea documentației de angajare atât la întocmirea cât și la încheierea contractului de muncă, de procesarea registrelor de prezență ale angajaților, de administrarea beneficiilor oferite de client salariaților, de gestionarea și arhivarea dosarelor personale atât în format fizic, cât și în format electronic, de administrarea agendei legate de angajarea persoanelor cu dizabilități și de administrarea călătoriilor de afaceri prin intermediul portalului nostru online.
  • Dincolo de domeniul de aplicare convenit, furnizăm și servicii ad-hoc, cum ar fi întocmirea de rapoarte specifice pentru conducerea companiei.
VALORIFICAREA TEHNOLOGIEI NOASTRE
  • Clientul a ales să externalizeze activitățile de salarizare, folosind inclusive programul nostru de salarizare online pentru schimbul de date de salarizare și distribuirea fluturașilor de salariu în format electronic.
  • De asemenea, clientul utilizează un modul de gestionare a prezenței care permite angajaților să își înregistreze în mod convenabil prezența online. Este vorba de un modul de prezență ce conține caracteristici specific lanțurilor de magazine, cum ar fi regimurile de ture și diviziile de magazine.. Datele despre prezență sunt apoi încărcate în sistemul de salarizare după aprobarea managerului.
  • Clientul gestionează și călătoriile de afaceri ale companiei în portalul nostru online, ceea ce permite angajaților să își simplifice agenda de călătorie, împreună cu prezența și alte aspecte legate de HR într-un singur cloud.
  • Datorită utilizării soluțiilor noastre online de salarizare, prezență și călătorii de afaceri, angajații nu mai sunt împovărați de activitățile administrative.
VALORIFICAREA COMUNITĂȚII NOASTRE
  • Clientul are acoperită zona de salarizare și HR în conformitate cu legislația din Republica Cehă, Polonia și Slovacia.
  • Înregistrăm și reînregistrăm angajații la autoritățile locale relevante (casele de asigurări de sănătate,  asigurări sociale) și reprezentăm clientul în cadrul auditurilor și inspecțiilor efectuate de autoritățile de stat.
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram