Webinar: Cum sa devii un contractor IT de succes?

27.01.2021
Online
11:00 am12:00 pm (EET)

Lucrezi deja pe cont propriu sau te gandesti, la un moment dat, sa urmezi calea freelancing-ului? Daca nu ai mai lucrat niciodata in regim de contractare, dar doresti sa faci o schimbare profesionala si sa devii contractor IT, este important sa cunosti toate optiunile si beneficiile existente.

Alaturi de Hays Romania, te invitam la un webinar gratuit, in cadrul caruia vom pune accentul atat pe aspectele legale si fiscale ale modelelor de contractare din Romania, precum si pe avantajele de a deveni contractor IT.

Vom atinge impreuna urmatoarele zone de discutie:

1. Ce inseamna sa lucrezi in regim de contractare

2. Totul despre PFA – ce este un PFA, cum infiintezi un PFA, particularitati, tips & tricks

3. Totul despre SRL –  ce este un SRL, cum infiintezi un SRL, particularitati, diferentele dintre un SRL si un SRL-D

4. Comparatie concreta PFA vs. SRL vs. Angajat cu CIM

5. Pentru companii: de ce sa colaborezi cu un contractor, de ce sa colaborezi cu Hays

INVITATI

Madalina Badescu este Tax Manager in cadrul Accace Romania si are peste 9 ani de experienta in aria consultantei fiscale. Expertiza sa acopera servicii de due diligence, revizuire fiscala, contestatii, training, consultanta din perspectiva impozitarii directe si indirecte, preturi de transfer, oferind suport clientilor in relatia cu autoritatile si in timpul litigiilor fiscale. Madalina a asistat clienti preponderent din industria automotive, retail, petrol si gaze, imobiliare si constructii, energie.

Alexandru Stoica ocupa functia de Executive Account Manager in cadrul diviziei de contractare IT Hays Romania. Alexandru este expert pe segmentele de vanzari si recrutare, activand in domeniul IT de peste 5 ani. El este unul din sustinatorii ideii de colaborare in regim de contractare si, de-a lungul timpului, a militat pentru schimbarea cadrului legislativ in ceea ce-i priveste pe contractori.

INREGISTRARE

Locurile disponibile sunt limitate, astfel ca inregistrarea se realizeaza prin completarea chestionarului. Inregistrarea este valida doar dupa confirmare.

Pentru intrebari, te rugam sa ne contactezi pe adresa .

Registration is closed
Contact our experts
PERIOADA DE ÎNSCRIERE S-A ÎNCHEIAT
Contactează specialiștii noștri
crossarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram