Tehnologia: Motorul principal în furnizarea serviciilor noastre

Focus pe client | Orientare către soluții | Disponibilitate 24/7

Furnizarea serviciilor și procesele noastre sunt susținute de soluții IT inovatoare și inteligente, combinând cunoștințele noastre vaste în domeniul BPO și al consultanței cu cele mai recente tehnologii tip cloud. Accace are propria echipă de dezvoltare internă, ceea ce oferă un avantaj unic în rezolvarea eficientă a cerințelor clienților, fără a mai fi necesar să apelăm la părți terțe pentru cerințe speciale sau pentru sisteme personalizate. Scopul nostru este de a oferi soluții automatizate, eficientizate și pe deplin conforme, care garantează transparența datelor, acuratețea, securitatea și liniștea că toate necesitățile afacerii dumneavoastră sunt îndeplinite în cel mai eficient și convenabil mod posibil.

Soluții inovatoare și personalizări tehnice de top dezvoltate de echipa noastră internă de IT.

Acuratețea datelor și un nivel ridicat de automatizare bazat pe transparență

Securitatea datelor și confidențialitatea acestora garantate de certificatele ISO și de regulamentul GDPR

Furnizări de servicii la scară largă prin intermediul comunității noastre internaționale de parteneri și soluții IT personalizate

Descoperă soluțiile noastre

Accace - Accounting online portal

PORTAL ONLINE DE CONTABILITATE

De la gestionarea inteligentă a documentelor și a fluxurilor de lucru personalizate până la automatizarea procesării și raportare în timp real: toate pe o singură platformă online. Tehnologia noastră online vă ajută să vă digitalizați documentele contabile și fluxurile de lucru, să vă gestionați mai eficient facturile de achiziție, să urmăriți în timp real situația financiară a companiei dvs. și să conectați portalul direct la software-ul dvs. de contabilitate.

Accace - Accounting online portal

PORTAL ONLINE SALARIZARE ȘI HR ONLINE

Datorită funcției de tip self-service convenabile, portalul nostru online de salarizare și de administrare de personal permite angajaților și echipelor de resurse umane să gestioneze pe cont propriu numeroase sarcini – într-un mediu sigur, ușor de utilizat și online,  Prin intermediul unei singure interfețe puteți avea grijă de schimbul de date despre salarii, de distribuirea fluturașilor de salarii, datele angajaților, beneficiile, călătoriile de afaceri, raportarea și arhivarea datelor.

Accace - Time and attendance online portal

PORTAL ONLINE PENTRU MANAGEMENTUL TIMPULUI ȘI PREZENȚEI ANGAJAȚILOR

Instrumentul nostru flexibil pentru managementul timpului si prezentei angajatilor respectă pe deplin legislația locală legată de programul de lucru, orele suplimentare, concediu, GDPR. Portalul nostru online nu are limitări în ceea ce privește personalizarea conturilor utilizatorilor si poate fi ajustat in functie de nevoile interne ale companiei.

Accace - Accounting online portal

PORTAL ONLINE DE CONSULTANȚĂ

Portalul nostru online de consultanță reprezintă un canal eficient si sigur de comunicare și schimb de documente, putând fi folosit pentru toate serviciile de consultanță și pentru orice tip de proiect. Prin intermediul portalului beneficiați de: schimb instantaneu de documente, arhivare, fluxuri personalizate de lucru și de aprobare, formulare fiscale și juridice online, linie de asistență.

Accace - Time and attendance online portal

PLAN AUTOMATIZAT DE ACȚIUNI PENTRU ANGAJAȚI (ESOP)

Profitați de instrumentul nostru automatizat pentru planurile de acțiuni pentru angajați și atrageți cele mai bune talente de pe piață cu un sistem unic de beneficii. Soluția noastră vă permite să gestionați scheme de opțiuni complet conforme în câteva minute și complet online.

Accace - Accounting online portal

ANALIZA VITALITĂȚII COMPANIEI ȘI A MEDIULUI SOCIAL

Suntem gata să te ajutăm să măsori mediul social al organizației tale, folosind o metodologie standardizată care permite compararea indiferent de dimensiunea companiei și a industriei din care face parte. Instrumentul nostru online îți oferă o analiză detaliată a tuturor domeniilor cheie care afectează angajamentul angajaților, performanța, inovațiile, sustenabilitatea și impactul asupra societății. Află cât de mulțumiți sunt angajații tăi și cum să construiești vitalitatea companiei tale printr-o strategie solidă de branding pentru angajatori.

Accace - Time and attendance online portal

SISTEM DE REZERVĂRI ONLINE PENTRU SPAȚII DE BIROU COMUNE ȘI PARCĂRI

Gestionează capacitatea și ocuparea spațiului tău de birou sau a locurilor de parcare eficient și fără sarcini administrative suplimentare. Serviciile noastre de back office simplifică și clarifică modul în care sunt gestionate spațiile comune, cu un sistem de rezervări online tip autoservire practic, disponibil 24/7 de pe orice dispozitiv inteligent.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram