Programul de ucenicie YoDA powered by Accace

Programul care conectează teoria cu practica

Despre program

YoDA powered by Accace este un program de pregătire intensivă dezvoltat pentru studenții care își doresc să urmeze o carieră în domeniul Financiar-Contabil, respectiv în HR (salarizare și administrare de personal) conectând teoria cu practica, sub îndrumarea specialiștilor noștri cu experiență și expunere la clienți foarte mari:

anii 1 și 2 de masterat

anul 2 licență

anul 3 licență

Etapele programului

YoDA își propune să construiască o comunitate faină de viitori profesioniști, să îi pregatească pentru joburile pe care și le vor dori, să îi ajute să prindă curaj și încredere atunci când vor trece pragul diferitelor companii.

Studenții pot aplica pentru înscrierea la workshopuri de contabilitate sau de HR (salarizare și administrare de personal).

Studenții selectați vor participa la workshopuri practice, special pregătite de specialiștii Accace Romania. Workshopurile vor avea loc fizic,  la sediul Accace, situat în Calea Victoriei 145, sector 1.

Studenții care au participat la workshopuri pot aplica ulterior și la realizarea stagiului de practică solicitat de facultate, oportunitate de a aprofunda cele învățate și aplicate în cadrul worskhopurilor.

Drumurile nu se opresc aici, din contră, le deschidem ușile către oportunități reale de angajare chiar din timpul facultății.

Feedback-urile primite din partea studenților și a tuturor profesioniștilor implicați în implementarea programului sunt dovada unui program desfășurat cu succes. Numeroși studenți au aplicat și au urmat celelalte etape ale programului – realizarea stagiilor de practică în departamentul de Contabilitate și chiar angajarea pe poziții de Junior Accountant.

Am dat startul înscrierilor la ediția 4 a programului!

Edițiile programului YoDA powered by Accace

Ediția 1 | noiembrie – decembrie 2022

Ediția 2 | martie 2023

Ediția 3 | noiembrie – decembrie 2023

Ediția 4 | noiembrie – decembrie 2024

Programul este structurat pe workshop-uri aplicate, ținute de specialiști Accace România.

Workshop-urile se desfășoară fizic, la sediul Accace România, din Calea Victoriei 145, ceea ce le permite studenților selectați în program să aplice practic cunoștințele teoretice asimilate în facultate în domeniul contabilității sau al contabilizării salariilor (payroll), respectiv să experimenteze sistemele și aplicațiile folosite în domeniul ales în program.

„YoDA powered by Accace este o soluție creată de specialiștii Accace pentru a reduce decalajul care se înregistrează în prezent între studenți și angajatori. Astfel, cei care participă la acest program sunt pregătiți pentru tot ce înseamnă un loc de muncă real, iar cunoștințele practice pe care le dobândesc în timpul workshop-urilor le oferă o șansă reală de angajare. Suntem mândri că proiectul dezvoltat de noi a fost inclusiv  finalist în programul IncubatorX SME 2022, lansat în 2022 de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) și Ascendis, companie de training și consultanță, prin divizia sa pentru inovație X by Ascendis. Accace România a fost printre puținele companii care au reușit să creeze un produs viabil și, totodată, un instrument util pentru studenți în demersul lor de a intra pe piața muncii.”, declară Laura Ștefan, Managing Director Accace România. 

crosschevron-rightarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram