Webinar: Beneficiile salariale în 2024 din perspectivă fiscală. Noutăți și clarificări

03.04.2024
Online
2:00 pm3:30 pm (EET)

CONCEPTUL EVENIMENTULUI

În contextul politicilor de retenție implementate de angajatori, au apărut numeroase întrebări cu privire la tratamentul fiscal aplicabil beneficiilor salariale, neclaritățile existente, precum și la noutățile legislative de la începutul anului 2024. În acest scop, ne propunem o discuție pe marginea acestora care să acopere întreaga paletă de beneficii fiscale, precum și optimizarea bugetelor la nivelul angajatorilor. 

Webinarul va fi susținut în limba română.

AGENDA

PARTEA I: Noutăți cu privire la tratamentul fiscal aplicabil beneficiilor salariale  în anul 2024. Comparații 2024 versus 2023.

PARTEA II: Analiza celor mai utilizate avantaje fiscale și modalități de optimizare a portofoliului de beneficii salariale

PARTEA III: Aspecte sensibile cu privire la aplicarea tratamentului fiscal în cazul anumitor avantaje în natură

PARTEA IV: Q&A

INREGISTRARE

Webinarul este gratuit, însă locurile disponibile sunt limitate, astfel că înregistrarea se realizează prin completarea formularului. Înregistrarea este validă doar după confirmarea pe care o veți primi pe adresa de e-mail comunicată. 

Pentru intrebari, te rugam sa ne contactezi pe adresa .

Registration is closed
Contact our experts
PERIOADA DE ÎNSCRIERE S-A ÎNCHEIAT
Contactează specialiștii noștri
crossarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram