When Paul Gauguin created his masterpiece Where Do We Come From? What Are We? Where Are We Going? in 1898 (pictured on the right), he tapped into a set of questions that have resonated throughout the history of humanity. But these questions are not just for individuals, philosophers or artists; they are at the core of every ambitious entity – just like Accace.
Când Paul Gauguin a creat capodopera „De unde venim? Ce suntem? Încotro ne îndreptăm?” în 1898 (imaginea din dreapta), a pus un set de întrebări care au rezonat de-a lungul istoriei umanității. Dar aceste întrebări nu sunt doar pentru oameni obișnuiți, filozofi sau artiști; ele sunt în centrul fiecărei entități ambițioase – la fel ca Accace.

Source: Wikipedia
Luna septembrie este luna în care sărbătorim compania noastră, iar anul acesta, odată cu a 17-a aniversare, este un moment bun să ne gândim de unde am plecat, unde suntem acum și încotro ne îndreptăm. La fel ca opera de artă a lui Gauguin, călătoria noastră din ultimii șaptesprezece ani a fost un tablou plin de provocări, succese și inovații. Și prin toate acestea, am rămas neclintiți în motto-ul nostru: să fim întotdeauna „un pas înainte”.
De la începuturile noastre modeste până la poziția noastră actuală de lideri de industrie, angajamentul nostru a fost consecvent. Nu așteptăm doar viitorul; îl anticipăm. Nu răspundem doar la provocări; le cucerim. Povestea noastră nu este doar despre călătoria în lumea complexă a serviciilor BPO și de consultanță; este despre pionierat cu o mentalitate de creștere.
Te invităm să ne uităm împreună la călătoria noastră, să vedem cât de mult am muncit pentru a fi unde suntem și să obținem mai multe informații despre ce va urma.
Călătoria noastră până astăzi
Prin prisma CEO-ului
Pornind de la călătoria noastră și de la abordarea bazată pe tehnologie și cultura unică a companiei, CEO-ul nostru Mihaela Pašek-Virlan reflectează asupra începuturilor modeste ale Accace și împărtășește esența a ceea ce înseamnă să fii întotdeauna „un pas înainte” în lumea afacerilor.

Mihaela Pašek-Virlan, CEO Accace
Ești în Accace de mulți ani acum, cum era compania la început?
Jiří Majer a început compania în 2006, practic ca o firmă boutique. Eu m-am alăturat în 2007. Eram aproximativ 40-50 de persoane în Republica Cehă și în Slovacia, cu câteva persoane care s-au adăugat ulterior în România și Ungaria și în toate țările din jur. Dar totuși, cunoșteai pe toată lumea după nume, puteam să ne adunăm toți într-o sală o dată sau de două ori pe an. Acum nu mai este atât de simplu, deoarece avem mai mult de 800 de experți (cu comunitatea noastră de afaceri, sunt mai mult de 2.500 de profesioniști) și suntem capabili să oferim servicii în peste 50 de țări. Acum are o dimensiune masivă, cel puțin pentru noi, o companie mică înființată în CEE.
A fost Accace „un pas înainte” încă de la început?
Cred că da. La început, ne-am extins deoarece fiind foarte apropiați de clienți, au venit către noi și au spus: „Am nevoie de această jurisdicție, am nevoie de această regiune, am nevoie de aceeași abordare. Vino și ajută-ne”. Dar acest lucru ar fi fost imposibil fără o mentalitate proactivă, fără a fi pregătiți să facem următorul pas.
Pe de altă parte, am fost întotdeauna foarte concentrați pe tehnologie. Aș îndrăzni chiar să spun că am fost un crestor de tendințe în regiune și în tipul nostru de industrie. Cu mulți ani în urmă, am început cu Tulip și cu alte instrumente în toate serviciile noastre profesionale: în contabilitate cu OCR și pre-postare în salarizare, în comunicarea cu clienții, în integrarea dintre sistemele lor HRM și motoarele de salarizare pe care le folosim – acesta este ceva în care am investit de mulți ani deja, înainte să devină un standard. Așadar, da, cred că am fost „un pas înainte” încă de la început.
Accace s-a transformat acum într-un partener proactiv care ajută afacerile să își desfășoare operațiunile mai eficient și să se extindă oriunde în lume ca și cum nu ar exista granițe, oferind soluții inteligente, instrumentele pentru creșterea globală și talentele empatice care tratează nevoile clienților ca și cum ar fi propriile lor nevoi.