Înapoi la secțiunea de NOUTĂȚi
GHID GDPR
Afla mai multe
Mailchimp - subscribe form sidebar

Adaptabilitatea este un punct forte în contextul generat de diversele modificări economice sau politice | Interviu

16 decembrie 2022

Cât de bine au reușit companiile din România să facă față tuturor schimbări aduse de pandemie? În ce fel au fost deja și vor fi afectați în continuare angajații din România de modificările legislative din ultima perioadă? În ce domenii există cel mai important deficit de talente? Care sunt rolurile cel mai greu de acoperit?

Laura Ștefan, Managing Director Accace România a răspuns tuturor acestor întrebări într-un interviu pentru AngajatorulMeu.ro pe care te invităm să îl citești aici.„Adaptabilitatea este un punct forte în tot acest context generat de diversele modificări economice sau politice. Nu cred că a fost vreo companie care să nu își ajusteze modalitatea de administrare a afacerii și a relațiilor de business, fie cu propriii angajați, cu clienții sau partenerii. Cum orice criză aduce cu sine și oportunități, companiile care s-au dezvoltat sunt cele care au înțeles că este important să ții cont de tendințele pieței, dar și de analizele și soluțiile propuse de propriii specialiști, pentru a lua cele mai bune decizii.”
Laura Ștefan, Managing Director Accace România

GHID GDPR
Afla mai multe
Mailchimp - subscribe form sidebar
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram