Înapoi la secțiunea de NOUTĂȚi
Mailchimp - subscribe form sidebar

Accace Romania a inregistrat afaceri de 15 milioane de lei in 2021 si continua investitiile in tehnologie | Comunicat de Presa

25 martie 2022

Accace Romania, una dintre principalele companii de consultanta de afaceri si externalizare servicii din Europa Centrala si de Est, a inregistrat in 2021 o cifra de afaceri de 15 milioane lei, in crestere cu 5% fata de anul precedent. Pentru anul in curs, compania isi propune o crestere de 15% a veniturilor, diversificarea serviciilor oferite prin magazinul online de teleconsultanta si lansarea serviciilor de consultanta juridica prin societatea de avocatura asociata.

Pe parcursul anului trecut, principalele investitii facute de Accace Romania au vizat zona de tehnologie, sustinand activitati precum migrarea in cloud Microsoft Azure a datelor si documentelor, dar si implementarea unor instrumente software pentru automatizarea proceselor de contabilitate si de salarizare. De asemenea, investitiile in dezvoltarea tehnologica vor fi principala directie a companiei si in 2022.

In ceea ce priveste obiectivele de business pe care Accace Romania si le propune pentru anul acesta se numara cresterea si diversificarea serviciilor companiei, dezvoltarea continua a competentelor tehnice ale membrilor echipei prin noi certificari, cursuri sau workshop-uri, precum si atragerea de noi membri in echipa Accace a carei cultura organizationala este bazata pe inovare, autonomie si performanta, inclusiv in contextul modelului de lucru hibrid.

„Anul acesta mizam pe o crestere de 15% a cifrei de afaceri sustinuta in principal de diversificarea portofoliului de servicii al companiei si de cresterea impactului acestora, prin implicarea in proiecte care sa aduca valoare adaugata companiilor. De asemenea, ne propunem sa dezvoltam echipe noi in cadrul companiei, orientate catre consultanta, automatizarea si eficientizarea proceselor de business, precum si implementarea unui sistem de incurajare a inovarii si experimentarii ideilor noi”, a declarat Laura Stefan, Managing Director Accace Romania.

Potrivit datelor furnizate de companie, in topul celor mai solicitate servicii de catre clienti anul trecut s-au aflat cele de consultanta si serviciile de salarizare si administrare de personal. Totodata, la inceputul acestui an reprezentantii companiei au observat o crestere a solicitarilor pentru serviciile de infiintare de noi companii.

Tot din datele Accace Romania, serviciile cu cea mai mare crestere a cererii in 2021 comparativ cu anul anterior au fost cele legate de salarizare, administrare de personal, dar si consultanta corporate si fiscala. Pentru 2022, compania estimeaza o crestere a solicitarilor in randul serviciilor de consultanta.

In topul industriilor care au solicitat cel mai mult serviciile Accace Romania anul trecut s-au numarat: retail, IT, productie, eCommerce sau servicii.

Mailchimp - subscribe form sidebar
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram