Webinar: Solutii pentru optimizarea costurilor si a cash flow-ului afacerii

14.10.2020
Online
11:00 am12:00 pm (EET)

In situatii de criza, cea mai eficienta solutie pentru a rezista pe piata o reprezinta optimizarea costurilor, insa fara a afecta calitatea produselor sau a serviciilor.

In stransa legatura, pentru a evita problemele de cash flow, este important sa incasezi la scadenta facturile de la clienti si sa negociezi termenele de plata diferentiat. Managementul cash flow-ului este vital pentru orice antreprenor. Un sistem de previziune a incasarilor si platilor viitoare te poate ajuta sa identifici din timp potentialele decalaje si sa intervii inainte de a intra in blocaj.

TEMATICA

  • Analiza activitati, resurse consumate. Costuri fixe si variabile
  • Analiza costuri de achizitie, preturi de vanzare. Termene de plata si incasare
  • Solutii de optimizare a costurilor si a cash flow-ului prin reorganizarea afacerii

INVITAT

Anda Racsa este trainer si consultant cu o experienta de peste 15 ani in contabilitate manageriala, analize, bugete si controlling.

MODERATOR

Laura Stefan
Managing Director

Laura este responsabila pentru coordonarea echipei locale de profesionisti si pentru dezvoltarea unui portofoliu coeziv de clienti in Romania. Avand peste 22 de ani de experienta in industria serviciilor profesionale, Laura detine acreditari CECCAR, CCF si ACCA.

INREGISTRARE

Locurile disponibile sunt limitate, astfel ca inregistrarea se realizeaza prin completarea chestionarului. Inregistrarea este valida doar dupa confirmare.

Pentru intrebari, te rugam sa ne contactezi pe adresa .

Registration is closed
Contact our experts
PERIOADA DE ÎNSCRIERE S-A ÎNCHEIAT
Contactează specialiștii noștri
crossarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram