Webinar: Telemunca versus munca la domiciliu in contextul pandemic

21.04.2021
Online
11:00 am12:00 pm (EET)

In Romania, in contextul pandemic actual, contractele de telemunca si de munca la domiciliu au asigurat un echilibru intre protejarea starii de sanatate fizica si psihica si reducerea impactului economic si social. Au existat numeroase intrebari legate de modificarile contractuale privind munca la distanta, intocmirea documentatiei si reorganizarea rapida a tuturor societatilor, acolo unde specificul activitatii permite munca la distanta.

In cadrul webinarului, vom pune accentul pe ultimele masuri de flexibilizare a raporturilor de munca recomandate de catre Ministerul Muncii si Protectiei Sociale si le vom analiza comparativ, atat din perspectiva asemanarilor si deosebirilor, cat si din perspectiva avantajelor si dezavantajelor.

INVITATI

Beatrice SavuPayroll Accountant Accace Romania, are o experienta de 8 ani in domeniul financiar, al salarizarii si resurselor umane. Clientii sai provin din industrii variate, precum comert, constructii, IT, economie, prestari servicii si productie.

Cu o experienta de peste 23 de ani in zona de outsourcing a serviciilor de salarizare si HR, Maria CrisuPayroll Manager Accace Romania, si-a consolidat background-ul profesional in cadrul unor companii de consultanta si externalizare de renume.

De-a lungul timpului, a organizat si participat la numeroase workshop-uri si seminarii pe diverse teme legislative, cu impact in zona financiara si de resurse umane.

INREGISTRARE

Locurile disponibile sunt limitate, astfel ca inregistrarea se realizeaza prin completarea chestionarului. Inregistrarea este valida doar dupa confirmare.

Pentru intrebari, te rugam sa ne contactezi pe adresa .

Registration is closed
Contact our experts
PERIOADA DE ÎNSCRIERE S-A ÎNCHEIAT
Contactează specialiștii noștri
crossarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram