Înapoi la secțiunea de NOUTĂȚi
Mailchimp - subscribe form sidebar

Calculator salarii 2024 (full time)

17 ianuarie 2024
Articolul este disponibil și în limba
engleză

In functie de salariul brut, calculeaza-ti venitul net si afla care sunt taxele pe care ti le retine statul, precum si taxele care se retin angajatorului tau.

De retinut!

Salariatii cu norma intreaga, avand salariul tarifar mentionat in contractul de munca egal cu 3300 lei brut (salariul minim pe economie), dar cu un venit brut total realizat sub 4000 lei brut, la functia de baza, beneficiaza de o deducere de 200 lei din baza de calcul a asigurarilor de pensie, sanatate si impozit.

Calculatorul nu este disponibil pentru personalul incadrat in domeniul constructiilor. Pentru angajatii care desfasoara activitate in acest domeniu, salariul minim brut este 4.582 lei lunar si se aplica conditii speciale in conformitate cu prevederile legale in vigoare. Mai multe informatii despre salariul minim brut pe economie în sectorul agricol, construcții și industrie alimentară poti citi aici.

Limitarea responsabilitatii

Acest calculator de salarii este disponibil pentru a fi folosit numai cu scopul efectuarii unor simulari, respectiv estimari privind calculul salariilor si nu trebuie considerat serviciu de consultanta. Acesta nu acopera toate particularitatile posibile.

Accace isi declina orice responsabilitate fata de orice persoana cu privire la orice fapt rezultat ca urmare a utilizarii acestui calculator de salarii. Recomandam solicitarea unei analize a cazului individual si o opinie personalizata inainte de a intreprinde actiuni bazate pe calculele efectuate cu ajutorul calculatorului de salarii.

Mailchimp - subscribe form sidebar
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram