Webinar: Validarea concediilor medicale. Noutati privind certificatele emise de medicii specialisti

21.10.2020
Online
11:00 am12:00 pm (EET)

Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate, precum si Ordinul nr. 1092/2020 au adus noutati in ceea ce priveste certificatele medicale.

In contextul pandemiei, modelul de certificat prin care se acorda concediu medical a fost modificat, astfel incat sa contina si date cu privire la masura izolarii. Mai mult, certificatele medicale emise de medicii specialisti nu mai trebuie vizate si de medicul de familie, acestea putand fi predate direct angajatorului.

TEMATICA

  • Formatul certificatelor medicale (actualizari)
  • Analiza certificatelor medicale
  • Reguli generale si exceptii

MODERATOR

Cu o experienta de peste 14 ani in zona de outsourcing a serviciilor de salarizare si HR, Maria CrisuPayroll Manager Accace Romania, si-a consolidat background-ul profesional in cadrul unor companii de consultanta si externalizare de renume. De-a lungul timpului, a organizat si participat la numeroase workshop-uri si seminarii pe diverse teme legislative, cu impact in zona financiara si de resurse umane.

INREGISTRARE

Locurile disponibile sunt limitate, astfel ca inregistrarea se realizeaza prin completarea chestionarului. Inregistrarea este valida doar dupa confirmare.

Pentru intrebari, te rugam sa ne contactezi pe adresa .

Registration is closed
Contact our experts
PERIOADA DE ÎNSCRIERE S-A ÎNCHEIAT
Contactează specialiștii noștri
crossarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram