Înapoi la secțiunea de NOUTĂȚi
Mailchimp - subscribe form sidebar

15 ani de Accace: o calatorie incredibila a ceea ce reprezentam astazi

2 septembrie 2021
Articolul este disponibil și în limba
engleză

Suntem incantati sa impartasim cu voi un mare motiv de sarbatoare: 15 ani de la infiintarea Accace. De-a lungul timpului, ne-am dezvoltat dintr-o companie locala ambitioasa intr-o comunitate globala, care ofera servicii de externalizare si consultanta la cel mai inalt nivel de calitate. Cei 15 ani au adus numeroase oportunitati si provocari, permitandu-ne sa evoluam si sa atingem obiective incredibile, pe care am dori sa le evidentiem in continuare.

Avem 9 sucursale proprii in Europa si Africa

Inclusiv 2 asocieri de tip joint venture in Africa de Sud si Marea Britanie

Cu peste 700 colegi angajati in toate birourile noastre

Noi oportunitati de crestere, impreuna

In ultimii ani, datorita asociatilor si partenerilor nostri, ne-am extins acoperirea globala, expertiza si portofoliul. Suntem mandri co-creatori ai Accace Circle, o comunitate de afaceri formata din consultanti si furnizori de servicii BPO, care asigura livrabile strategice, eficiente si o experienta unificata. Accace Circle doreste sa creasca si sa alimenteze un mediu intern necompetitiv, unde sinergiile dintre incredere, cunostinte impartasite si relatii de valoare aduc beneficii unice tuturor clientilor nostri.

Operam in aproape 40 locatii la nivel global

Conectand peste 2000 experti

Ajutand peste 10000 clienti


eShop-ul nostru: o noua aventura

In timp ce ne-am continuat eforturile de a oferi servicii de BPO si consultanta in totalitate online, am cautat, de asemenea, o noua abordare a canalelor noastre de vanzari. Prin urmare, am lansat un eShop pentru serviciile de consultanta, astfel incat sa oferim o experienta deosebita clientilor nostri, care se bucura de toate beneficiile accesibilitatii online.

In eShop-ul nostru oferim peste 70 servicii

Din 7 tari

Cuprinzand 24 consultanti

Aceasta calatorie nu ar fi fost posibila fara voi – clientii, colegii, partenerii, urmaritorii si prietenii nostri, astfel ca dorim sa va exprimam recunostinta totala. Sunteti cei alaturi de care impartasim valorile noastre – excelenta, cooperarea, flexibilitatea, pasiunea, increderea, implicarea – si care ne ajuta sa crestem constant.

Cine suntem si ce pretuim

Afla despre inceputurile noastre, misiunea noastra puternica si valorile de care suntem condusi in fiecare zi.

Noile talente sunt mereu binevenite

Cresterea noastra rapida mentine usile deschise noilor colegi pasionati. Descopera oportunitatile noastre de cariera si vezi daca Accace este locul potrivit pentru a-ti indeplini visurile.

Mailchimp - subscribe form sidebar
starcartdiamondlinkcrosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram