Înapoi la secțiunea de NOUTĂȚi
GHID GDPR
Afla mai multe
Mailchimp - subscribe form sidebar

Accace Adept: O noua asociere pentru furnizarea serviciilor de BPO in Africa de Sud | Comunicat de Presa

13 august 2020
Articolul este disponibil și în limba
engleză

Accace Adept a facut un pas ambitios spre explorarea potentialului pietei BPO din Africa Subsahariana. Aceasta regiune devine din ce in ce mai atragatoare pentru companiile internationale si pentru investitori, obtinand rapid un avantaj competitiv la nivel global, cu perspective promitatoare de rentabilitate durabila pentru dezvoltarea intregii zone.

Africa de Sud: o poarta comerciala catre regiunea subsahariana

Africa de Sud, prima putere industriala a continentului african, este bine pozitionata pe glob, oferind o poarta comerciala catre Africa, tara gazduind cel mai mare si aglomerat port de containere de pe continent – Durban. Pozitia Africii de Sud pe harta impartaseste fusuri orare identice sau similare cu Africa, precum si cu Europa Centrala, de Vest si de Est, permitand astfel investitorilor straini sa tranzactioneze si sa desfasoare activitati in intervale de timp potrivite, cu cheltuieli reduse. Africa de Sud promoveaza un sector puternic de servicii financiare, bazat pe un cadru stabil de reglementare si conformitate. Mai mult, are un sector de productie solid, cu numeroase zone economice speciale, infiintate in apropierea porturilor comerciale, aspect ce permite distribuirea eficienta a marfurilor. Extinderea rapida si inovatia in sectorul telecomunicatiilor si IT, sustinute de un set de calificari superioare in muncă, reprezinta o motivatie in plus pentru entitatile straine de a-si stabili prezenta in Africa de Sud. Peisajul maiestuos al tarii si climatul temperat favorabil stau in asteptarea investitorului si calatorului entuziast.

Impreuna pentru a sustine companiile in calatoria lor

Pentru a aborda provocarile comune si a obtine succesul in domeniul BPO, suntem mandri sa anuntam noua asociere de tip joint venture cu Adept Advisory, lider global in resurse profesionale si solutii bazate pe proiecte legate forta de munca. Infiintata in 2007, in Africa de Sud, Adept Advisory si-a construit o reputatie de deservire a pietei prin consultanta in managementul riscurilor, operatiuni financiare si solutii digitale, oferind servicii unui portofoliu extins de clienti ce se afla in Top 100 JSE si altor numeroase organizatii de dimensiuni medii si mari.

„Adept Advisory beneficiaza de o acoperire larga a pietei locale si se bucura de colaborari de succes cu branduri locale si internationale din Africa de Sud in domeniul consultantei in afaceri. Accace aduce un aport important de  expertiza si experienta, oferind solutii de contabilitate si salarizare de inalta calitate, bazate pe standarde internationale bine recunoscute si folosind cea mai recenta tehnologie cloud. Asteptam cu nerabdare sa lucram impreuna ca o echipa, pentru a explora noi oportunitati si pentru a ne sprijini clientii cu servicii complete BPO in Africa de Sud”, precizeaza Justin van Lienden, Managing Director Adept Advisory.

Accace Adept isi propune sa ofere aceeasi gama de servicii pe care o adreseaza si celorlalte piete la nivel global, incepand de la sprijinul acordat pentru infiintarea noilor companii pana la solutii complexe in domeniul contabilitatii si raportarii, salarizarii si administrarii resurselor umane si conformitatii fiscale.

„Atat Adept Advisory, cat si Accace sunt construite pe valori comune, care se reflecta in modelul nostu de business. Aceasta asociere reprezinta mult mai mult decat furnizarea de servicii BPO si consultanta; reprezinta viziunea noastra asupra companiilor conduse in mod responsabil, reflecta un serviciu profesional centrat pe oameni, dedicat atat clientilor externi, cat si celor interni. Aceasta este solutia pe care dorim sa o livram in regiunea subsahariana”, mentioneaza Mihaela Pašek-Virlan, CEO Accace.

Ne propunem sa sprijinim companiile deja prezente in Africa de Sud si brandurile internationale care doresc sa intre pe piata sud-africana. De asemenea, incurajam companiile africane sa exploreze piata europeana si globala, sustinute de un partener de incredere.

Despre Accace Adept

Suntem o asociere intre Accace si Adept Advisory, al carei scop este sa urmareasca o strategie pe termen lung de furnizare a serviciilor inovatoare de BPO si de consultanta clientilor nostri din Africa de Sud si la nivel global. Ne-am unit fortele pentru a accesa cunostinte si practici comune valoroase, combinand, in acelasi timp, experienta noastra in domenii complementare de expertiza.

Ce servicii oferim in Africa de Sud?

  • Contabilitate si raportare
  • Salarizare si administrare de personal
  • Consultanta si servicii fiscale administrative
  • Consultanta infiintari companii si servicii corporate
  • Servicii de conformitate
  • Servicii de secretariat

Contacteaza-ne

Boundary Terraces, 1 Mariendahl Avenue
Newlands, Western Cape, Cape Town 7700

 | +27 021 701 7768

Despre Accace Circle

Accace Adept opereaza, pe plan international, ca Accace Circle, o comunitate de business formata din consultanti si furnizori de servicii BPO, care asigura clientilor sai o experienta unificata, personalizata si de inalta calitate. Acoperind aproape 40 de locatii prin intermediul celor peste 2.000 de profesionisti, sprijinim peste 10.000 de clienti, in mare parte companii locale si internationale din topul Fortune 500 si procesam cel putin 170.000 de fluturasi de salariu pe luna la nivel global.

GHID GDPR
Afla mai multe
Mailchimp - subscribe form sidebar
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram