Înapoi la secțiunea de NOUTĂȚi
Mailchimp - subscribe form sidebar

Accace se extinde in afara Europei: noul punct pe harta noastra este Africa de Sud | Comunicat de Presa

15 iulie 2019
Articolul este disponibil și în limba
engleză

Avem placerea de a va informa cu privire la extinderea noastra in Cape Town, Africa de Sud, care are un potential semnificativ de a deschide usile catre toate tarile din Africa Sub-Sahariana.

Extinderea este aliniata cu strategia noastra globala ambitioasa de a ajuta clientii sa aiba succes in 50 de tari pana in 2028 prin intermediul abordarii noastre unice si al serviciilor de inalta calitate, cu sprijinul unui singur punct de contact pentru clientii care activeaza pe mai multe piete. „Cand am inceput ca o companie mica, cu o echipa de 10 persoane in 2006, am ales numele Accace, care inseamna <<as in contabilitate >> (accounting ace). Demonstreaza ambitia noastra timpurie si, in acelasi timp prezenta in permanenta, de a deveni asul pe piata. De atunci, am reusit sa ne extindem cu succes portofoliul de servicii si sa adaugam mai multe marcaje de locatie pe harta noastra Accace”, precizeaza Jiri Majer, CEO Accace.

Dupa ce ne-am consolidat prezenta in Europa, am decis sa depasim zona de confort si sa ne largim aria de acoperire geografica catre un alt continent, prin utilizarea potentialul extraordinar de afaceri care asteapta in Africa. „Consideram ca Africa prezinta un potential de crestere important nu doar pentru noi, ci si pentru alte companii europene din regiunea noastra care isi propun sa rezolve cele mai mari probleme din Africa, cum ar fi aprovizionarea cu apa, infrastructura etc.”, explica Jiri. Astfel, am infiintat entitatea in Cape Town, Africa de Sud, intrucat reprezinta platforma perfecta pentru alte tari din Africa Sub-Sahariana.

Accace Africa de Sud furnizeaza aceleasi servicii ca cele de pe alte piete, si anume o gama completa de servicii BPO si consultanta in aria contabilitatii, salarizarii si fiscalitatii. In plus, echipa noastra este formata din consultanti experimentati care se concentreaza pe intrarea pe piata si extinderea pe pietele emergente si de frontiera. Scopul nostru este sa stimulam activitatea de afaceri in tarile din Africa Sub-Sahariana prin explicarea riscurilor si provocarilor potentiale, facilitand, totodata, oportunitatile de business. In acelasi timp, dorim sa sprijinim companiile din Africa in explorarea pietei europene.

Va rugam sa vizitati websiteul nostru pentru mai multe informatii.

Despre Accace  

Infiintata initial in Europa Centrala si de Est in 2006, Accace se numara printre cele mai importante companii de consultanta si externalizare din regiune. Accace opereaza, pe plan international, ca Accace Circle, o comunitate de business formata din sucursalele Accace si partenerii nostri de incredere, care asigura servicii unificate, personalizate si de inalta calitate cu ajutorul unui singur account management si a unei platforme online comune.

Mailchimp - subscribe form sidebar
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram