Înapoi la secțiunea de NOUTĂȚi
Mailchimp - subscribe form sidebar

Actiune de plantare alaturi de asociatia Padurea Copiilor | CSR

25 noiembrie 2019

Sambata, 23 noiembrie, a fost ziua in care am contribuit, alaturi de cateva sute de voluntari, la plantarea a 11.000 de puieti, pe o suprafata de 2 hectare, in Tinosu, Prahova, in cadrul campaniei „Romania planteaza pentru maine”, initiata de OMV Petrom si Tara lui Andrei si sprijinita de Padurea Copiilor.

Astfel, dupa ce am alergat pentru prietenii de la Padurea Copiilor in mai (Semimaraton) si octombrie (Maraton), am decis sa infruntam vremea rece cu ceai, geci groase si manusi si am manuit cu mandrie cazmalele pentru a da nastere unei noi paduri in apropierea raului Prahova.

Padurea Copiilor este un program de mediu cu o componenta puternic educationala, care isi propune dezvoltarea comunitatilor din sudul tarii, aflate in dificultate si schimbarea de mentalitati. Obiectivul lor de a impaduri suprafete degradate din sudul Romaniei este atins prin implicarea comunitatilor locale, cu ajutorul a mii de voluntari si cu sustinerea companiilor partenere, ce aleg sa aiba un comportament responsabil.

In 2016, domeniile de implicare au devenit mai vaste oferind solutii pentru impadurire, voluntariat, sport, educatie, eco-inovatie, dezvoltare comunitara.

Daca vrei sa devii voluntar si sa te implici in campaniile asociatiei Padurea Copiilor, poti afla mai multe informatii utile aici >> www.padureacopiilor.ro/implica-te-3/

Mailchimp - subscribe form sidebar
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram