Înapoi la secțiunea de NOUTĂȚi
Mailchimp - subscribe form sidebar

Cea de-a treia editie a “Canutei cu bomboane”, alaturi de asociatia Taxiul cu Bomboane

1 iunie 2018

Daca nu stiai, exista in Bucuresti o gasca mare si vesela, formata din oameni obisnuiti, cu joburi solicitante, griji cotidiene, programe incarcate, care, saptamanal, isi fac timp sa aduca zambete pe fetele copiilor din spitale si din scolile speciale.

Ei fac parte din asociatia Taxiul cu Bomboane, a carei misiune vizeaza imbunatatirea calitatii vietii copiilor bolnavi si cu dizabilitati, prin activitati de terapie prin joc si campanii menite sa le aduca buna dispozitie.

Printre proiectele lunare, saptamanale si bisaptamanale, exista si proiecte de sezon, iar unul de suflet il reprezinta “Canuta cu bomboane”, in care ne-am implicat si noi cu drag. Canuta cu Bomboane este o campanie desfasurata anual, pe 1 iunie. In anul 2016, la doar prima editie, copiii din spitale au primit dulciuri si canute cu desene si mesaje de incurajare de la aproape 2000 de oameni!

Asadar, miercuri seara, ne-am indreptat spre Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu incarcati de canutele si fructele aduse de colegii nostri, dar si de produse de igiena, pe care le-am cumparat din donatiile adunate in Cutiuta Magica, realizata cu mult scotch si dragoste. Ne-am costumat si, alaturi de gasca colorata, am vizitat copiii si parintii din toate sectiile spitalului, carora le-am impartit baloane si cadourile de Ziua Copilului.

“Cutiuta magica” va sta permanent in biroul nostru, iar banii stransi lunar se vor transforma in produse sau medicamente necesare pentru copii.

Daca vrei sa afli intreaga poveste a Taxiului cu Bomboane, cum a luat nastere, cine coordoneaza asociatia, ce proiecte frumoase desfasoara si cum te poti implica, intra pe site-ul Taxiul cu Bomboane sau pe pagina lor de Facebook, pentru multe, multe poze si informatii utile.

Iata mai jos cum a fost:

Mailchimp - subscribe form sidebar
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram