Înapoi la secțiunea de NOUTĂȚi
GHID GDPR
Afla mai multe
Mailchimp - subscribe form sidebar

Curs de prim ajutor pentru angajatii Accace Romania

25 octombrie 2017

Cu totii suntem constienti ca pericolul este imprevizibil si ca oricand am putea fi pusi in fata unei situatii in care acordarea primului ajutor ar putea face diferenta dintre viata si moarte.

De aceea, in luna septembrie, am participat la un curs de prim ajutor ce s-a desfasurat pe parcursul a doua zile, la sediul Crucii Rosii Romane, de-a lungul caruia, cu sprijinul trainerului nostru, am parcurs o tematica complexa: de la efectuarea corecta a resuscitarii la adult sau copil si bandajarea membrelor in caz de hemoragie sau fractura, pana la cum ar trebui sa actionam in caz de inec, intoxicatii sau stari de inconstienta.

Toti participantii au primit un certificat de absolvire a cursului de pregatire in acordarea primului ajutor de baza si defibrilare externa automata, precum si o legitimatie care atesta ca detinatorul acesteia este instruit pentru a acorda primul ajutor.

Recomandam cu drag participarea la cursuri de prim ajutor si te incurajam sa descarci pe telefon Aplicatia de Prim Ajutor a Crucii Rosii Romane, pentru a fi intotdeauna pregatit in situatia unei urgente medicale! Mai multe detalii despre aplicatie gasesti aici: http://www.crucearosie.ro/activitati/prim-ajutor/aplicatia-prim-ajutor.html

Iata ce am facut in cele 2 zile de curs:

GHID GDPR
Afla mai multe
Mailchimp - subscribe form sidebar
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram