Webinar: YoDA powered by Accace | Ediția 2

Conectăm Teoria cu Practica
28.03.2023
Accace Romania, Bucuresti
(EET)

CONCEPTUL PROGRAMULUI

Experienta ne arata ca drumul de la teorie la practica este presarat cu multe provocari. Prin programul YoDA, ne propunem sa acceleram trecerea de la cunostintele dobandite teoretic la aplicarea lor in job-ul de zi cu zi. 

Participand la YoDA vei avea numai de castigat: 

  • vei fi parte dintr-o comunitate faina de viitori profesionisti (care isi doresc sa urmeze o cariera in domeniul Contabilitatii/Economic sau in domeniul HR (Administrare de personal & Payroll) 
  • te vom indruma in tainele profesiei pe care ti-ai ales s-o urmezi cu aplicatii practice, instrumente si ghidaj 
  • iti vom insufla curajul si increderea de care ai nevoie ca viitor specialist 

ETAPELE PROGRAMULUI

  • Aplica pentru inscrierea in programul de formare YoDA, powered by Accace, completand formularul alaturat.  
  • Odata selectat, vei participa la 2 workshop-uri practice special pregatite pentru tine de specialistii Accace Romania din Departamentul Accounting. Workshop-urile vor avea loc in zilele de 28 martie & 30 martie, intre orele 15:00 – 17:00, la sediul Accace, situat in str. Frumoasa nr 30, sector 1.
  • Arata-ne maiestria ta si vei beneficia de un program complet de ucenicie (84 de ore, echivalentul unui stagiu de practica solicitat de facultate). 
  • Drumurile nu se opresc aici, din contra, iti deschidem usile catre oportunitati reale de angajare chiar din timpul facultatii.

INREGISTRARE

Locurile sunt limitate! Completeaza formularul alaturat pana la data de 28 februarie si vei fi contactat ulterior pentru participarea la cele doua workshop-uri care vor avea loc in data de 28, respectiv 30 martie. 

Intre timp, pentru ca #YouDoAce, alatura-te comunitatii de asi YoDA pe Facebook sau Instagram.

Registration is closed
Contact our experts
PERIOADA DE ÎNSCRIERE S-A ÎNCHEIAT
Contactează specialiștii noștri
crossarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram