Înapoi la secțiunea de NOUTĂȚi
Mailchimp - subscribe form sidebar

Prima noastra actiune de plantare alaturi de Plantam fapte bune in Romania | CSR

1 aprilie 2019

2018 a fost anul in care ne-am imprietenit cu oamenii minunati de la Plantam fapte bune si am decis sa plecam impreuna cu ei in cursa pentru diminuarea dezechilibrului generat de defrisarile masive din ultimii ani in Romania.

Sambata, pe 30 martie, am participat la prima noastra actiune de plantare si suntem mandri ca ne-am aflat printre cei care au contribuit ca 20.000 puieti de salcam sa prinda radacini la Jegalia, in Calarasi, pe o suprafata de 4 hectare.

Plantam fapte bune in Romania reprezinta o initiativa nationala de impadurire bazata pe voluntariat, care a pornit la drum in 2011. Aceasta consta in actiuni de constientizare, semnalarea taierilor ilegale de paduri, plantarea pe terenuri publice care in prezent nu sunt incluse in fondul forestier, monitorizarea plantatiilor si efectuarea de lucrari de intretinere pana la reusita finala.

Daca vrei sa devii voluntar si sa te implici in campaniile PFBRo, poti afla mai multe informatii utile aici >> www.plantamfaptebune.ro/voluntar

„Impreuna putem avea o Romanie mai bogata in aur verde!”

Mailchimp - subscribe form sidebar
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram