Înapoi la secțiunea de NOUTĂȚi
GHID GDPR
Afla mai multe
Mailchimp - subscribe form sidebar

147 de kilograme de deseuri colectate in 2019 | CSR

20 februarie 2020

La baza campaniilor de responsabilitate sociala corporativa pe care le desfasuram atat la nivel local, cat si global, rezida strategia “Triple P bottom line” (People, Planet & Profits), care se axeaza pe masurarea impactului activitatilor noastre asupra vietii oamenilor si asupra planetei, pe langa rezultatele financiare.

Astfel, in iunie 2019, am anuntat inceputul colaborarii cu RECICLETA, „o intreprindere sociala ce ofera servicii de colectare hartie, carton, PET si doze de aluminiu pentru reciclare. Programul a fost creat in 2009 de catre ViitorPlus – asociatia pentru dezvoltare durabila, care promoveaza atat grija pentru natura, cat si echitatea sociala. De aceea, transportul deseurilor se face fara emisii poluante, cu cargo-triciclete, oferind astfel locuri de munca stabile si legale.”

Suntem mandri sa anuntam faptul ca, anul trecut, am reusit sa colectam 147 de kilograme de deseuri prin intermediul RECICLETA!

  • 79 kg de hartie ????
  • 56 kg de carton ????
  • 12 kg de PET ????

Inca din 2018, ne-am indreptat atentia catre diminuarea cantitatii de hartie utilizata la birou, folosindu-ne de tehnologie (tintim spre un birou paperless) si catre inlocuirea celei pentru imprimanta cu una reciclata.

GHID GDPR
Afla mai multe
Mailchimp - subscribe form sidebar
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram