Înapoi la secțiunea de NOUTĂȚi
GHID GDPR
Afla mai multe
Mailchimp - subscribe form sidebar

Accace Circle: Noi piete mai aproape de tine | Comunicat de Presa

3 septembrie 2020
Articolul este disponibil și în limba
engleză

In ultimii ani, am lucrat foarte mult pentru a construi o comunitate de business care sa conecteze birourile noastre din regiunea ECE cu toti partenerii din Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Astazi, putem prezenta o noua lista extinsa de tari in care suntem pregatiti sa iti oferim expertiza locala personalizata.

Comunitatea noastra de business, Accace Circle, este formata din companii de BPO si consultanta cu ADN similar, care asigura servicii unificate cu ajutorul unui singur account management si al unei platforme online comune. Accace Circle are o acoperire globala, dar ofera si expertiza locala, pastrand un nivel constant de calitate a serviciilor, rezultatelor, securitatii si standardelor de afaceri peste granite.

Cresterea noastra se datoreaza comunitatii Accace Circle, permitandu-ne sa operam in aproape 40 de locatii, colaborand cu peste 2.000 de contabili calificati, consultanti in salarizare si HR, experti fiscali si corporate si sprijinind peste 10.000 de clienti la nivel global. Prin urmare, nu conteaza zona in care vrei sa iti dezvolti afacerea, Accace este aproape de tine oriunde.

Indiferent de locatie, iti oferim suport pentru proiectele tale inovatoare

Exploreaza noi piete si regiuni geografice alaturi de noi, in calitate de parteneri de incredere. Suntem aici sa ne asiguram ca afacerea ta nu intampina probleme, respectand in totalitate reglementarile locale. Expertii nostri te vor ajuta sa operezi cu usurinta in orice arie, in functie de planul de business – astfel scapi de obstacolele aferente intrarii pe o piata noua si te focusezi pe cresterea afacerii tale.

Acoperim aproape 40 de
locatii la nivel global

Colaboram cu peste
2.000 de profesionisti

Avem un portofoliu cu peste
10.000 de clienti

Procesam lunar peste
170.000 de fluturasi de salariu

Expansiune in regiunea EMEA si mai departe

Partenerii nostri se numara printre liderii pietei locale in ceea ce priveste furnizarea serviciilor de BPO si consultanta in contabilitate, salarizare si fiscalitate. Avand cunostinte extinse despre legislatia locala, putem oferi companiei tale sprijin fie in limba engleza, fie in limbile locale.

EUROPA

Austria, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Cehia, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Italia, Lituania, Macedonia, Marea Britanie, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ucraina, Ungaria

ORIENTUL MIJLOCIU & AFRICA

Africa de Sud, Cipru, Egipt, Turcia

Esenta comunitatii: impartasirea valorilor

Folosim termenul de „comunitate” cu intentie si cu un scop anume. Percepem Accace Circle ca o comunitate de business formata din companii asemanatoare, care impartasesc valori comune. Abordarea noastra se reflecta in jurul conexiunii umane, sarbatorind relatii in locul rezultatelor de moment, iar misiunea noastra este sa oferim solutii profesionale cu valoare adaugata in intreaga lume, lasand o amprenta pozitiva asupra comunitatilor locale.

Suntem puternic motivati de revolutionarea modului in care este perceputa si livrata externalizarea proceselor unei afaceri, pentru a castiga increderea si respectul clientilor nostri. Cooperarea pe care o reprezentam subliniaza abordarea individuala, precum si efortul comun depus pentru a mentine succesul si a ne indrepta catre un viitor mai luminos.

GHID GDPR
Afla mai multe
Mailchimp - subscribe form sidebar
file-emptyusersdiamondearthcrosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram