Înapoi la secțiunea de NOUTĂȚi
Mailchimp - subscribe form sidebar

Accace face inca un pas pentru a lasa o amprenta pozitiva asupra lumii | Comunicat de Presa

26 noiembrie 2019
Articolul este disponibil și în limba
engleză

Suntem incantati sa anuntam faptul ca Accace a obtinut cu succes certificarea pentru managementul mediului conform ISO 14001:2015. Folosind instrumentele si cadrele furnizate de standardul ISO, putem garanta clientilor, colegilor si partenerilor ca impactul asupra mediului, din perspectiva activitatilor noastre, este monitorizat, masurat si imbunatatit constant.

ISO 14001: Cadrul nostru pentru crearea unui sistem eficient de management al mediului

Pentru a obtine certificarea, am efectuat o analiza a proceselor curente si am evaluat riscurile. Ca pas urmator, am creat si distribuit o documentatie pentru inregistrarea informatiilor legate de gestionarea deseurilor (hartie, plastic, sticla, menajere si electronice), asa-numitul „registru de evidenta a deseurilor”. In consecinta, a fost pregatita o documentatie juridica de sprijin.

„Ne bucura faptul ca angajatii nostri sunt pe deplin constienti de amenintarile ce planeaza asupra mediului inconjurator si de nevoia angajamentului lor personal pentru a progresa continuu. Cu siguranta, nu ne oprim aici, avem deja proiecte noi gata de lansat. Ceea ce pretuim cel mai mult este faptul ca aceste idei vin direct de la colegii nostri care initiaza crearea si selectia proiectelor”, precizeaza Sylva Majerová, Risk and CSR Manager Accace.

Constientizarea si educatia privind protectia mediului inconjurator, o misiune pe care o imbratisam

Obiectivele Accace depasesc rezultatele financiare, astfel ca misiunea noastra este de a ne sprijini clientii, colegii si partenerii sa isi atinga visurile, lasand o amprenta pozitiva asupra lumii. De-a lungul timpului, am implementat diferite proiecte pentru imbunatatirea performantei noastre in raport cu mediul inconjurator printr-o gestionare mai buna a deseurilor: reducerea, colectarea selectiva si reciclarea acestora, dezvoltarea si utilizarea tehnologiei pentru diminuarea documentelor printate si inlocuirea treptata a materialelor corporate si a hartiei de birou cu alternative reciclate.

Cum protejam mediul prin reducerea documentelor printate

Reducem documentele prin optimizarea procedurilor de lucru

Am dezvoltat propria solutie cloud pentru gestionarea electronica a documentelor

Sute de clienti si-au redus numarul de documente printate prin intermediul platformei nostre online

Cautam alternative reciclate si imbunatatim managementul deseurilor

Mailchimp - subscribe form sidebar
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram