Înapoi la secțiunea de NOUTĂȚi
Mailchimp - subscribe form sidebar

Campania de donare de sange: “Jumatate de litru pentru o viata intreaga”

5 octombrie 2017

Conform Institutului National de Hematologie Transfuzionala, doar 1,7% dintre romani se afla pe lista donatorilor de sange, in comparatie cu alte state europene, unde procentul ajunge si la 6,8% din populatie (Danemarca).

Ca sa ducem povestea vietii mai departe, inca de la inceputul anului, colegii nostri s-au implicat activ in campania interna de donare de sange Jumatate de litru pentru o viata intreaga. Tichetele de masa pe care le-au obtinut in urma donarii au fost distribuite catre Crucea Rosie Romana, care a achizitionat alimente greu perisabile si rechizite pentru copiii din sectoarele 1 si 5 din Bucuresti. Mai multe detalii despre aceasta actiune in curand!

Ne propunem ca, prin sprijin constant, sa ajutam la cresterea procentajului de donatori in Romania si sa incurajam si alte companii sa dezvolte astfel de campanii salvatoare de vieti.

Pentru mai multe informatii despre cum puteti sprijini donarea de sange, puteti accesa site-ul Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti: http://www.ctsbucuresti.ro/

Aceasta campanie face parte din strategia de responsabilitate sociala a Accace, inceputa in anul 2017, la nivel local.

Mailchimp - subscribe form sidebar
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram