Înapoi la secțiunea de NOUTĂȚi
Mailchimp - subscribe form sidebar

Copacul cu fapte bune – editia de toamna

10 septembrie 2018

In weekend-ul ce tocmai a trecut, a avut loc cea de-a douasprezecea editie a Copacului cu Fapte Bune, un eveniment caritabil de strangere de haine, rechizite, jucarii, alimente, produse de igiena pentru cei nevoiasi sau pentru oamenii strazii, la care am mai participat si in primavara si vara acestui an, prin intermediul colegilor nostri.

Copacul cu Fapte bune, initial denumit Copacul cu Haine, este o actiune sociala initiata de Cristina Hurdubaia, care are loc periodic in parcul Cismigiu si care se bazeaza pe voluntariat.

Editia aceasta s-a adresat, in principal, copiilor nevoiasi, care, in prag de nou an scolar, au avut nevoie de rechizite si ghiozdane, haine, produse de igiena personala, precum si de mancare. Cu sprijinul colegilor nostri, speram ca am reusit sa mai punem o caramida la viitorul acestor copii.

Conform organizatorilor, donatiile vor ajunge la:

  • Asociatia „Sansa ta”, Bilciuresti-Dambovita
  • Copiii refugiati – „Salvati Copiii”
  • Asociatia „Letca Noua”, Slobozia, jud. Giurgiu
  • „Casa Maria”, Urlati
  • Asociatia „Ana si copiii”, Fundulea
  • Asociatia „Ana si copiii”, Bucuresti

Ca intotdeauna, recomandam cu drag acest eveniment, iar pentru mai multe detalii despre Copacul cu Fapte Bune, despre cum te poti implica si ajuta, precum si poze si informatii despre editiile trecute, poti gasi pe pagina de Facebook Copacul cu fapte bune.

Mailchimp - subscribe form sidebar
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram