Webinar: Inchiderea exercitiului financiar. Aspecte contabile conform OMF 1802/2014

18.11.2020
Online
11:00 am12:00 pm (EET)

Inchiderea exercitiului financiar se finalizeaza cu pregatirea situatiilor financiare.

OMF 1802/2014 precizeaza ca obiectivul situatiilor financiare anuale il constituie furnizarea de informatii despre pozitia financiara, performanta financiara si fluxurile de trezorerie ale unei entitati, utile unei categorii largi de utilizatori. Situatiile financiare anuale trebuie sa ofere o imagine fidela a activelor, datoriilor, pozitiei financiare si a profitului sau pierderii entitatii.

Astfel, pentru inchiderea exercitiului financiar in scopul intocmirii situatiilor financiare anuale, se efectueaza inventarierea si evaluarea elementelor de natura activelor, datoriilor si capitalurilor proprii.

In cadrul webinarului, vom atinge cateva aspecte contabile, care trebuie avute in vedere cu ocazia inchiderii exercitiului financiar.

TEMATICA

  • Inventarierea generala a patrimoniului – procedurare, efectuare si documentare
  • Inregistrarea in contabilitate a rezultatelor inventarierii

MODERATOR

Laura Stefan
Managing Director

Laura este responsabila pentru coordonarea echipei locale de profesionisti si pentru dezvoltarea unui portofoliu coeziv de clienti in Romania. Avand peste 22 de ani de experienta in industria serviciilor profesionale, Laura detine acreditari CECCAR, CCF si ACCA.

INREGISTRARE

Locurile disponibile sunt limitate, astfel ca inregistrarea se realizeaza prin completarea chestionarului. Inregistrarea este valida doar dupa confirmare.

Pentru intrebari, te rugam sa ne contactezi pe adresa .

Registration is closed
Contact our experts
PERIOADA DE ÎNSCRIERE S-A ÎNCHEIAT
Contactează specialiștii noștri
crossarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram