Webinar: Leasingul de personal

Clarificări despre concept, implementare, beneficii și provocări
28.05.2024
TEAMS
2:00 pm3:30 pm (EET)

CONCEPTUL EVENIMENTULUI

Leasingul de personal (sau munca prin agent de muncă temporară) este un instrument care permite organizațiilor și antreprenorilor să răspundă nevoilor de suplimentare a forței de muncă într-un mod rapid și controlat.    

În contextul unei creșteri semnificative a popularității acestui mecanism în România, webinarul își propune să redea o prezentare comprehensivă a conceptului de muncă prin agent de muncă temporară, a cerințelor și restricțiilor contractuale impuse de aceasta, precum și a modului corect de gestionare a relațiilor de muncă în relația agent-utilizator-salariat. 

Webinarul despre leasing-ul de personal va fi susținut în limba română.

AGENDA

PARTEA I: Reglementarea muncii prin agent de muncă temporară în România.

PARTEA II: Contractul de punere la dispoziție

PARTEA III: Gestionarea relației agent-salariat-beneficiar. Armonizarea relației contractuale născute între agent și salariat cu desfășurarea efectivă a activității salariatului sub supravegherea și conducerea utilizatorului.

PARTEA IV: Q&A

SPEAKER

Silviu Constantin
Senior Associate Lawyer

Silviu Constantin este avocat definitiv în cadrul Baroului București și ocupă, în prezent, poziția de Senior Associate Lawyer în cadrul Accace Romania. Cu aproximativ 10 ani de experiență, el s-a specializat în asistarea și consilierea companiilor cu privire la activitatea curentă a acestora și la instrumentarea disputelor comerciale generate de încălcări ale unor contracte comerciale sau ale unor tratate bilaterale de investiții. Silviu acordă consultanță juridică în principalele arii de drept strâns legate de prevenirea riscurilor și buna administrare a unei afaceri (drept comercial și ’corporate’, dreptul muncii, drept civil), precum și instrumentarea litigiilor judiciare sau arbitrale (’dispute resolution’).

El a făcut parte din echipe de avocați care au reprezentat cu succes clienți în dispute arbitrale internaționale, desfășurate în fața ICSID și ICC, având ca obiect revendicări în cuantum total de peste 250 milioane de euro, este autorul mai multor articole de specialitate care au fost publicate în publicații interne sau internaționale și deține o diplomă de Masterat în Dreptul Afacerilor.

Profil Linkedin

Alice Trifan
Director Payroll & HR Outsourcing Services

Alice Trifan, absolventă a Facultății de Drept și cu numeroase specializări în domeniul resurselor umane, are o experiență de aproximativ 24 ani în domeniul serviciilor și a consultanței resurselor umane, ocupând în prezent poziția de Director Payroll & HR Outsourcing Services în cadrul Accace România. Implicată în zona de business cu focus orientat către cifre cât și către armonizarea acestora în procesele HR sprijinind procesele și standardele calității. Alice a fost speaker în diverse conferințe, a realizat articole de specialitate cât și training-uri interne și externe pe teme dedicate resurselor umane. Consideră că atingerea rezultatelor și a obiectivelor propuse sunt întotdeauna un rezultat de echipă.

Profil Linkedin

INREGISTRARE

Webinarul este gratuit, însă locurile disponibile sunt limitate, astfel că înregistrarea se realizează prin completarea formularului. Înregistrarea este validă doar după confirmarea pe care o veți primi pe adresa de e-mail comunicată. Pentru întrebări suplimentare, te rugăm să ne contactezi pe adresa .

Registration is closed
Contact our experts
PERIOADA DE ÎNSCRIERE S-A ÎNCHEIAT
Contactează specialiștii noștri
crossarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram