Înapoi la secțiunea de NOUTĂȚi
GHID GDPR
Afla mai multe
Mailchimp - subscribe form sidebar

„O masa calda” pentru oamenii nevoiasi din Bucuresti | CSR

17 februarie 2020

Inceputul lunii februarie a reprezentat startul unui nou proiect de responsabilitate sociala, de data aceasta in colaborare cu asociatia O masa calda.

„Pe 1 iunie 2013, un grup de voluntari neafiliati vreunei asociatii, format la initiativa Cosminei Paul, gatesc pentru prima data 50 de portii de mancare calda la Cantina Primariei de pe strada E. Zola, Cluj-Napoca, acestea fiind impartite in Piata Muzeului unui grup de persoane cu venituri reduse.” Din 2013, asociatia a crescut si a dezvoltat programe in Bucuresti, Satu Mare, Adjud, Constanta, Zalau si Bistrita.

Peste o treime dintre copiii din Romania traiesc sub pragul saraciei si 150.000 adorm flamanzi, arata datele unui raport al Organizatiei Salvati Copiii, impreuna cu Avocatul Poporului, iar conform editiei din 2019 a Semestrului European, unul din trei romani este expus in continuare riscului de saracie si excluziune sociala. In plus, Romania are cea mai mare rata de saracie a persoanelor incadrate in munca din UE (17,4%).

Plecand de la aceste date, anul acesta ne-am luat responsabilitatea de a gati in fiecare luna la Cantina Ominis din Bucuresti pentru 60-100 de beneficiari (persoane varstnice, familii cu o situatie foarte dificila, oamenii strazii).

Te invitam sa vezi in pozele de mai jos cum ne-am descurcat. ????

GHID GDPR
Afla mai multe
Mailchimp - subscribe form sidebar
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram