Înapoi la secțiunea de NOUTĂȚi
Mailchimp - subscribe form sidebar

“Toamna se numara scolarii”: campanie de donare de alimente si rechizite pentru copiii nevoiasi din Bucuresti

16 octombrie 2017

Toamna se numara bobocii pusi pe invatat, asadar, pe 26 septembrie si 6 octombrie, cu sprijinul Crucii Rosii Romane, am reusit sa facem fericiti peste 40 de copii din sectoarele 1 si 5 din Bucuresti, care au intampinat anul scolar cu rechizite noi, jucarii si pachete cu alimente.

Am pregatit cu drag ghiozdanele cu rechizite si jucarii in functie de varstele copiilor si pachetele cu alimente greu perisabile, in greutate de 12 kg fiecare, conform standardelor programului “Banca de Alimente”, desfasurat de Crucea Rosie Romana.

Recunoastem ca nu ne-am putut abtine sa nu ascundem si dulciuri printre caiete si creioane de colorat!

Despre campaniile active din intreaga tara si despre modul in care puteti deveni voluntari, gasiti mai multe detalii pe site-ul Crucii Rosii (www.crucearosie.ro) sau pe pagina de Facebook (www.facebook.com/crucearosieromana/). Le multumim pentru sprijin si va incurajam si pe voi sa va implicati in proiectele pe care le desfasoara!

Cat despre cele doua zile de bucurie, va invitam sa ne vedeti povestea mai jos:

Mailchimp - subscribe form sidebar
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram