Înapoi la secțiunea de NOUTĂȚi
Mailchimp - subscribe form sidebar

Accace Circle: Noi sinergii pentru dezvoltarea afacerii tale | Comunicat de Presa

7 august 2019
Articolul este disponibil și în limba
engleză

Anul 2019 marcheaza o etapa importanta in evolutia Accace: formarea oficiala a “Accace Circle“ (sau, pe scurt, “The Circle“), care s-a dezvoltat de-a lungul timpului prin numeroase parteneriate intre Accace si alti furnizori de servicii, care ne impartasesc valorile si ADN-ul.

Fundatia

Compania Accace a fost infiintata in 2006 si, de atunci, s-a extins in numeroase tari, in principal in regiunea EMEA. Pe parcursul traiectoriei sale, Accace a raspuns nevoilor clientilor sai aflati in cautare de servicii de externalizare si de consultanta, insa, cu toate acestea, s-a observat o cerere tot mai mare de sprijin international din partea acestora. Astfel, s-au pus bazele numeroaselor parteneriate intre tari, recent formalizate sub umbrela Accace Circle.

Ce este Accace Circle?

Accace Circle este o comunitate de afaceri care conecteaza furnizori cu mentalitati si abordari similare, pentru a oferi servicii unificate si simplificate pe plan global. Nucleul comunitatii este reprezentat de sinergiile dintre acoperirea internationala si expertiza locala. Acest aspect aduce mari beneficii pentru un portofoliu extins de clienti, in special atunci cand acestia initiaza sau dezvolta afaceri pe o piata straina cu care nu sunt familiarizati.

„Intotdeauna am vrut sa ajut la construirea unei platforme globale de BPO si servicii profesionale, care sa devina o alternativă la actualii actori internationali – giganti corporativi sau retele si asociatii libere – fara nicio directie reala de business”, mentioneaza CEO-ul si fondatorul Accace, Jiri Majer. De asemenea, Mihaela Pašek-Virlan, COO & Partner Accace, adauga faptul ca „ exista prea multe organizatii care promoveaza servicii simplificate, dar, in final, uita ca o cooperare trebuie sa respecte toate partile. Doar atunci cand toate opiniile sunt exprimate si respectate, serviciul devine cu adevarat eficient. In Cercul nostru vrem sa facem lucrurile diferit; dorim sa exprimam realitatile locale si globale, in acelasi timp imbunatatind utilizarea tehnologiei.”

Primul pas: co-crearea

Ideea crearii comunitatii Accace Circle a fost inspirata de toti partenerii nostri de afaceri, ceea ce a dus la amplificarea focusului pe atenuarea sarcinilor legate de extinderea lor internationala. Multi dintre clientii nostri comuni au avut deseori dificultati in a gasi un furnizor care sa se preteze standardelor si asteptarilor din toate tarile in care erau prezenti. Cu Accace Circle, se pot baza pe un nivel constant al calitatii serviciilor, datorita setului de cerinte si standarde comerciale ridicate, la crearea carora au contribuit toti membrii.

Un alt avantaj al colaborarii cu si in cadrul comunitatii il reprezinta imbunatatirea constanta a identitatii si experientei noastre. Accace Circle este un prototip live si toti membrii sai dedica timp si resurse pentru a atinge cel mai inalt nivel de inovatie si experienta pentru orice companie care interactioneaza cu The Circle.

Viziunea Accace Circle

Desi Accace Circle a crescut de-a lungul anilor pana a ajuns la punctul oficializarii, traseul sau nu se incheie aici. „A fost o calatorie dificila si inca este, deoarece avem un scop ambitios pentru urmatorul deceniu in ceea ce priveste amprenta geografica”, dezvaluie Mihaela, facand referire la scopul comun al comunitati de a ajunge la 50 de tari pana in 2028, care devine din ce in ce mai realist cu fiecare nou membru adaugat pe harta Accace Circle – precum recenta extindere in Africa de Sud. Fiecare expansiune mareste comunitatea si, mai important, deschide usile pentru toti partenerii din The Circle catre noi oportunitati de afaceri interesante, atat pe plan profesional, cat si personal.

Mailchimp - subscribe form sidebar
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram