Înapoi la secțiunea de NOUTĂȚi
GHID FISCAL
Afla mai multe
Mailchimp - subscribe form sidebar

COVID-19: Anunt pentru clientii si partenerii Accace

16 martie 2020
Articolul este disponibil și în limba
engleză

In lumina situatiei actuale, am dori sa ne asiguram clientii si partenerii de faptul ca Accace ia toate masurile de precautie pentru a consolida siguranta colegilor nostri, precum si continuitatea afacerii.

Echipa dedicata monitorizarii situatiei

Deoarece nu subestimam potentialele riscuri, am infiintat o echipa care monitorizeaza in permanenta starea actuala a focarului COVID-19 in toate tarile in care operam si, datorita cercetarilor si observatiilor acesteia, putem garanta faptul ca actionam pe baza recomandarilor si reglementarilor autoritatilor locale si organizatiilor de sanatate.

Comunicare de la distanta si home office

In aceste momente, am dori sa pledam pentru rabdare si intelegere, intrucat amanam toate intalnirile personale, iar calatoriile de business sunt restrictionate pentru siguranta tuturor. Pentru a ne proteja angajatii, am distribuit toate echipamentele necesare lucrului de acasa. Instrumentele si tehnologia pe care le folosim ne permit sa prestam servicii fara niciun prejudiciu asupra calitatii sau continuitatii, implicit a unei zone atat de sensibile precum securitatea IT.

Continuitatea si securitatea afacerii

Planul nostru de continuitate a afacerii a fost dezvoltat conform certificatelor pentru managementul calitatii ISO 9001 si pentru managementul securitatii informatiei ISO 27001. Planul a trecut cu succes testele, dovedind ca suntem pregatiti pentru toate scenariile care ar putea aparea, fara efecte nedorite asupra livrarii serviciilor sau a termenelor stabilite de comun acord.

Avand in vedere masurile de siguranta implementate, ne asiguram ca Accace continua toate operatiunile fara probleme, in timp ce echipa noastra ramane disponibila, ca de obicei, pentru intrebari si solicitari.

Cu bine,

Echipa Accace Romania

GHID FISCAL
Afla mai multe
Mailchimp - subscribe form sidebar
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram