Înapoi la secțiunea de NOUTĂȚi
GHID FISCAL
Afla mai multe
Mailchimp - subscribe form sidebar

25 mai: Termenul limită de depunere a Declarației Unice | News Flash

3 aprilie 2023
Articolul este disponibil și în limba
engleză

Ne apropiem cu pași repezi de momentul fiscal al anului în care persoanele fizice care obțin venituri din România sau din străinătate, altele decât cele decât de natură salarială, au obligația de a pregăti și de a depune Declarația Unică pentru veniturile realizate în anul 2022, cele estimate pentru anul 2023, precum și efectuarea plății obligațiilor fiscale pentru anul 2022.

Conform calendarului de taxe25 Mai 2023 este termenul limită pentru declararea și plata impozitului pe venit și a contribuțiilor sociale pentru anul 2022 și estimarea veniturilor pentru anul 2023. Categoriile de venituri eligibile sunt: venituri din activități independente/profesii libere, chirii, dividende, câștiguri de capital, dobânzi, venituri din criptomonede, etc.

În măsura în care sunteți impactați de această obligație legală sau doriți să aflați mai multe detalii, colegii noștri din Departamentul Taxe vă pot asista cu drag în procesul de evaluare a situației fiscale individuale, stabilirea tratamentului fiscal aplicabil, precum și pregătirea și depunerea Declarației Unice.

GHID FISCAL
Afla mai multe
Mailchimp - subscribe form sidebar
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram