Webinar: Cum prevenim si gestionam bresele de securitate in contextul GDPR?

17.03.2021
Online
11:00 am12:00 pm (EET)

Avand in vedere ca, in contextul pandemic, multe companii au adoptat munca la domiciliu sau telemunca, putin a durat pana au inceput sa apara si consecinte negative, mai ales sub forma incidentelor de securitate a datelor cu caracter personal.

In cadrul webinarului, vom incerca sa determinam care sunt pasii pentru prevenirea acestui tip de brese si cum sa reactionam in momentul in care are loc un astfel de incident.

Vom atinge impreuna urmatoarele zone de discutie:

1. Notiuni generale despre datele cu caracter personal

2. Bresele de Securitate in contextul Regulamentului UE 2016/679

3. Cum reactionam in urma unui incident de securitate

4. Recomandari privind prevenirea si limitarea incidentelor de securitate a datelor cu caracter personal

INVITATI

Amalia LincaruSenior Associate Accace Romania, are experienta in consultanta privind diverse autorizari, aspecte comerciale si de dreptul muncii. Expertiza sa include ariile de drept societar, restructurari, contracte comerciale, litigii privind recuperarea debitelor si proceduri de insolventa, precum si consultanta asupra unor chestiuni de substanta ce decurg din activitatea zilnica. Inainte de a se alatura echipei, Amalia a asistat clienti din telecom si constructii in legatura cu provocarile curente si tranzactiile operationale.

INREGISTRARE

Locurile disponibile sunt limitate, astfel ca inregistrarea se realizeaza prin completarea chestionarului. Inregistrarea este valida doar dupa confirmare.

Pentru intrebari, te rugam sa ne contactezi pe adresa .

Registration is closed
Contact our experts
PERIOADA DE ÎNSCRIERE S-A ÎNCHEIAT
Contactează specialiștii noștri
crossarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram