Webinar: Optimizarea capitalurilor proprii

Ce sunt capitalurile proprii si cum te poate ajuta nivelul acestora
12.06.2024
TEAMS
2:00 pm3:30 pm (EET)

CONCEPTUL EVENIMENTULUI

În cursul activității lor, managerii financiari si antreprenorii se pot găsi în situația de a constata ca societatea pe care o administrează are capitaluri proprii negative sau insuficient de mari încât să se încadreze în prevederile legale sau să poată accesa surse de finanțare externă.

În acest scop și pentru a evita riscul dizolvării la solicitarea părților interesate (Registrul Comerțului, creditorii, ANAF), conform prevederilor din Legea 31/1990 a societăților comerciale, ne propunem o discuție despre soluțiile pe care le are la dispoziție compania pentru a corecta o astfel de situație.

Webinarul va avea loc miercuri, 12 iunie, între 14:00 – 15:30 și va fi susținut în limba română.

AGENDA

PARTEA I: Capitalurile proprii

PARTEA II: Activul net contabil negativ

PARTEA III: Modalitățile de majorare a capitalurilor proprii

Sesiune Q&A

SPEAKERI

Eugen Bursuc
New Business and Accounting Manager Accace România

Eugen Bursuc este profesionist cu o experiență de aproape 20 de ani în industria de consultanță, fiind implicat de-a lungul timpului în proiecte variate pentru clienți din diverse industrii precum distribuție, retail, pharma, energie, FMCG, real estate, transport și logistică, consultanță. În 2022 s-a alăturat echipei Accace România ca New Business and Accounting Manager, urmărind creșterea portofoliului de clienți și a echipei de profesioniști care îi deservesc.

Profil Linkedin

Nicoleta Ionescu
Accounting Team Leader Accace România

Nicoleta Ionescu are o experiență de aproximativ 20 ani în domeniul contabilității si este membru CECCAR din 2018. Din 2022 este în echipa Accace România, ocupând în prezent poziția de Accounting Team Leader. 

Nicoleta susține în mod regulat traininguri interne pe diverse teme financiar-contabile. Din 2023, Nicoleta s-a alăturat echipei de traineri din cadrul programului de ucenicie YoDA powered by Accace. 

INREGISTRARE

Webinarul este gratuit, însă locurile disponibile sunt limitate, astfel că înregistrarea se realizează prin completarea formularului. Înregistrarea este validă doar după confirmarea pe care o veți primi pe adresa de e-mail comunicată. Pentru întrebări suplimentare, te rugăm să ne contactezi pe adresa .

Registration is closed
Contact our experts
PERIOADA DE ÎNSCRIERE S-A ÎNCHEIAT
Contactează specialiștii noștri
crossarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram