Sediu social virtual

Una dintre principalele probleme intampinate la infiintarea unei companii este gasirea unei locatii rezonabile, intr-un timp scurt, pentru inregistrarea sediului societatii, astfel incat sa indeplinesti cerintele minime de inregistrare si sa poti incepe activitatea.

Prin urmare, iti oferim o alternativa mai eficienta, sub forma unui pachet complet de servicii de gazduire sediu social. Pachetul este dedicat atat companiilor locale aflate la inceput de drum sau a caror activitate nu necesita detinerea unui birou, cat si companiilor multinationale care au nevoie de un partener de incredere pentru administrarea sediului din Romania.

Serviciile noastre includ:

  • Primirea, scanarea si redirectionarea corespondentei;
  • Punerea la dispozitie, ocazional, in functie de nevoile clientului, a unor sali de intalnire echipate si mobilate complet.

Gazduirea sediului social este un serviciu aditional pe care il oferim doar clientilor care beneficiaza si de pachetul de contabilitate & salarizare.

crosschevron-rightarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram