Redactarea si Revizuirea Contractelor

In multe situatii contractele fie contin clauze care nu sunt echitabile si favorizeaza doar unul dintre parteneri, fie nu cuprind detaliile necesare sau nu acopera situatiile ce se pot genera riscuri pentru partile contractante.  Atentia acordata revizuirii si negocierii unui contract poate avea un rol semnificativ in desfasurarea activitatii economice a ambelor parti implicate.

Cum intampinam nevoile clientilor?

Pentru a veni in sprijinul clientilor sai, Echipa Accace doreste sa va puna la dispozitie serviciul de redactare si revizuire a contractelor atat din perspectiva juridica cu ajutorul avocatilor parteneri, cat si fiscala, cu ajutorul consultantilor Accace. Colegii nostri specialisti in fiscalitate, dar si colaboratorii avocati, au expertiza in acoperirea proiectelor de acest tip in plus vor deveni un partener de incredere inca de la primele discutii pe aspecte comerciale, limitand riscurile la care se poate expune compania dumneavoastra.

Ce presupune serviciul de redactare si revizuire a contractelor?

  • Suport redactare contracte comerciale;
  • Suport revizuire contracte comerciale;
  • Suport negociere contracte, interpretare clauze;
  • Redactarea de opinii referitoare la riscurile contractuale si evaluarea acestora.
crosschevron-rightarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram