Company Health Check

Pe langa inregistrarea societatii si inregistrarea modificarilor aduse in structura societatii, se recomanda o monitorizare periodica a diverselor termene ce pot afecta statusul si activitatea societatii, precum valabilitatea sediului, valabilitatea mandatului administratorilor, modificari ale datelor asociatilor/administratorilor, durata societatii, obiecte de activitate sub conditie etc

De ce trebuie o verificare periodica a statusului documentelor companiei?

Deoarece vei fi informat in permanenta, din timp, asupra obligatiilor pe care trebuie sa le indeplinesti pentru ca datele companiei sa fie actualizate, precum si pentru a lua toate masurile necesare in vederea respectarii prevederilor legale, evitand in acest fel potentiale consecinte prejudicioase.

Alege serviciul Company Health Check si evita situatiile neplacute precum radierea din oficiu sau nulitatea contractelor incheiate de compania ta, prin asigurarea unui serviciu periodic elementar care te ajuta sa identifici si sa izolezi anumite zone din cadrul companiei care au nevoie de atentie.

Cum functioneaza serviciul de notificare prin e-mail?

Clientul este notificat prin e-mail cu privire la diverse situatii legate de statusul societatii, precum:

  • Avertizare valabilitate sediu social/sedii secundare;
  • Avertizare valabilitate mandat administratori/cenzori;
  • Avertizare obiect activitate sub conditie;
  • Avertizare conditii functionare indeplinite etc.

In plus, sunt trimise notificari si in situatia modificarii legislatiei societatilor comerciale, cu impact direct asupra desfasurarii in bune conditii a activitatii clientului.

Periodicitatea notificarilor este stabilita in functie de nevoile clientului (lunar, trimestrial, semestrial, anual), iar pretul este unul fix, stabilit in functie de specificul societatii.

crosschevron-rightarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram