Litigii

Pentru solutionarea litigiilor, anterior preluarii unui dosar, colaboratorii nostri vor face o analiza substantiala a fiecarui caz, oferind clientului informatii atat despre punctele forte, cat si despre punctele slabe ale acestuia.

Ulterior, dupa o cercetare aprofundata a doctrinei si practicii judiciare aplicabile, raportat la documentele ce stau la baza fiecarui dosar, urmeaza sa construiasca impreuna cu clientul o strategie de abordare a spetei.

Conform ariei lor de expertiza, partenerii Accace pot oferi sprijin in litigii din sfera dreptului de proprietate, dreptului muncii, dreptului comercial. De asemenea, te pot asista pe intreaga perioada a recuperarii debitelor de la partenerii de afaceri prin redactarea de notificari, cereri de chemare in judecata (cereri cu valoare redusa pentru debite mai mici de 10.000 lei, ordonante de plata, cereri dreptul comun, cereri de deschidere a procedurii insolventei pentru debite mai mari de 50.000 lei), cereri de executare silita.

Pentru servicii de reprezentare in instanta, recomandam unul dintre cabinetele noastre de avocatura partenere.

crosschevron-rightarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram