Proprietati imobiliare (Real Estate)

Deoarece industria Real Estate este extrem de complexa si fluctuanta, toate tranzactiile din acest domeniu trebuie sa fie incheiate cu diligenta.

Atunci cand urmaresti sa achizitionezi un imobil, trebuie sa te asiguri ca vei face alegerea potrivita. Acest lucru nu este posibil fara ajutorul unui profesionist care va putea verifica istoricul proprietatii, dar si legalitatea clauzelor contractuale, urmand sa te informeze despre potentiale riscuri la care te expui.

De asemenea, in cazul semnarii  unor contracte de inchiriere sau comodat, trebuie sa te asiguri, indiferent daca ne referim la proprietar sau chirias, ca drepturile tale, precum si obligatiile, sunt clar si concis exprimate si ca acestea reflecta intocmai vointa partii. In caz contrar, te poti afla, ulterior, intr-o situatie dificila, respectiv de a nu putea rezilia contractul, de a plati sume suplimentare sau de a te confrunta cu diverse probleme ce decurg din ambiguitatea clauzelor stipulate.

Echipa noastra poate oferi consultanta fiscala in legatura cu vanzarea/cumpararea/inchirierea imobilelor rezidentiale sau nerezidentiale, iar pentru aspecte de natura juridica, putem recomanda unul dintre cabinetele de avocatura partenere.

crosschevron-rightarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram