Înapoi la secțiunea de NOUTĂȚi
CALCULATOR SALARII
Afla mai multe
Mailchimp - subscribe form sidebar

Companiile isi pot ajuta angajatii incadrati in telemunca cu sume in limita unui plafon de 400 RON | News Flash

5 ianuarie 2021

In Monitorul Oficial nr. 1269 din 21.12.2020, a fost publicata Legea nr. 296 din 18 decembrie 2020 pentru modificarea si completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal.

Conform legii, angajatorii pot oferi pana la 400 RON pe luna salariatilor care lucreaza de acasa si se acorda corespunzator numarului de zile din luna in care persoanele fizice desfasoara activitate in regim de telemunca.Suma va fi oferita fara necesitatea prezentarii documentelor justificative si nu este suspusa impozitului pe venit, conform Codului Fiscal, si nici contributiilor sociale.

De asemenea, contravaloarea cheltuielilor suportate de angajator cu efectuarea testelor medicale de diagnosticare a infectiei COVID-19, din initiativa acestuia, pentru persoanele fizice care realizeaza venituri din salarii si asimilate salariilor, nu este supusa impozitului pe venit si contributiilor sociale.

CALCULATOR SALARII
Afla mai multe
Mailchimp - subscribe form sidebar
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram