Înapoi la secțiunea de NOUTĂȚi
GHID GDPR
Afla mai multe
GHID FISCAL
Afla mai multe
Mailchimp - subscribe form sidebar

Procedura pentru acordarea esalonarii la plata a fost aprobata | News Flash

24 noiembrie 2020

In Monitorul Oficial nr. 1104 din 19 noiembrie 2020, a fost publicat Ordinul 3896/2020 pentru aprobarea Procedurii de acordare a esalonarii la plata de catre organul fiscal central, precum si pentru modificarea anexei nr. 2 la Ordinul presedintelui ANAF nr. 90/2016 pentru aprobarea continutului cererii de acordare a esalonarii la plata si a documentelor justificative anexate acesteia, precum si a Procedurii de aplicare a acordarii esalonarii la plata de catre organul fiscal central.

Contribuabilii pot accesa esalonarea la plata simplificata, pe o perioada de cel mult 12 luni, pentru obligatiile fiscale principale si accesorii datorate dupa data declararii starii de urgenta, daca indeplinesc conditiile prevazute in Procedura.

Cererea de esalonare la plata trebuie depusa pana la data de 15 decembrie inclusiv. Aceasta se solutioneaza in termen de cel mult 5 zile de la data depunerii.

Solicitarile pot fi depuse la registratura ANAF, prin posta sau prin intermediul SPV.

GHID GDPR
Afla mai multe
GHID FISCAL
Afla mai multe
Mailchimp - subscribe form sidebar
crosschevron-leftarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram